برداشت گل محمدی هرسال در خردادماه آغاز و بیش از 200 تن محصول از 80 هکتار گلستان های استان برداشت می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، به گفته رییس سازمان جهاد کشاورزی استان، حدود ۴۰ درصد از محصول تولیدی به سایر شهرستانها صادر و ۴۰ درصد جذب صنایع تبدیلی استان و مابقی در کارگاههای سنتی و خانگی به گلاب و مربا تبدیل میشود.
جلیلی افزود: برای حمایت از کشت گیاهان کم آب بر در اراضی ملی خارج از حوضه آبریز دریاچه ارومیه، نهال یارانه دار گل محمدی در بین متقاضیان توزیع و تسهیلات صندوق توسعه محصولات باغی پرداخت می شود.
ارقام گل محمدی موجود در استان مخصوص گلاب گیری و تهیه مربا است.
بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی با 40 هکتار در شهرستان خوی واقع است.
گل محمدی پس از شکوفه دادن دوام کمی دارد و در صورت تاخیر در برداشت آن در طول ۲۴ ساعت رنگ به رنگ سفید تغییر و کیفیت آن از بین می رود.