پخش زنده
امروز: -
فرآیند کشتار تا عرضه دام در آذربایجان شرقی باید منطبق بر استانداردها باشد و در این زمینه سختگیری های لازم اعمال شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی نایب رئیس ستاد ساماندهی امور کشتارگاه های دام استان با اعلام این مطلب گفت: باید در کشتارگاه ها نیز نظارت و کنترل کافی و جدی صورت بگیرد و در شهرستانهایی که کشتارگاه وجود ندارد گوشت مورد نیاز از کشتارگاه های نزدیک با ماشین های یخچال دار حمل شود.
رحمتی در جلسه ساماندهی کشتارگاه های استان افزود: با کشتارگاه هایی که اصول بهداشتی را رعایت نکنند باید برخورد قاطع صورت گیرد و تعطیل شوند.
مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این جلسه گفت: مردم از گوشت های ممهور به مهر دامپزشکی مصرف کنند و در این زمینه اطمینان خاطر داشته باشند.
امیرحسین بهداد افزود: با توجه به شیوع فصل گرما و فعالیت کنه های ناقل بیماری متأسفانه 12 نفر در کشور مبتلا به بیماری تب کریمه شده اند که دو نفر آنها فوت کرده اند.
وی گفت: در استان ما موردی از این بیماری مشاهده نشده و در صورتی که گوشت قرمز 24 ساعت پس از ذبح مصرف شود مشکلی پیش نمی آید.
مدیر کل دامپزشکی استان افزود: در آذربایجان شرقی 3 کشتارگاه صنعتی و 12 کشتارگاه غیر صنعتی وجود دارد و 14 کشتارگاه سنتی نیز تعطیل شده است.
بهداد به مصوبات جلسه امروز نیز اشاره کرد و گفت:مقرر شد کشتارگاه های مرند ، شبستر ، اهر و بستان آباد برای ارتقای کیفیت خود اقدام کنند و کشتارگاه بستان آباد سیستم پیش سرد خود را برای نگهداری لاشه ها پس از ذبح در این سردخانه ها تا 20 خرداد نصب کند.
وی افزود: با احداث کشتارگاه صنعتی آذرشهر و بحث انتقال کشتار روستایی غیر مجاز به کشتارگاه های مجاز نیز در جلسه امروز موافقت شد.