کشت خارشتر در سرخه
با توجه به مقاومت خارشتر در برابر تنش های آبی ، 200 هکتار از اراضی بایر شهرستان سرخه به کشت این گیاه دارویی اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه گفت: کشت گیاهان کم آب بر یکی از سیاست های مهم دولت و استان سمنان برای حفظ و پایداری منابع آبی است و گیاه خارشتر یکی از بهترین گزینه ها برای کشت در شرایط کنونی است.
فاطمه سعیدی افزود: خارشتر علاوه بر خواص دارویی ، گزینه مناسبی برای تأمین علوفه مورد نیاز برای دام سبک است، زیرا دام ترکیبات موجود در این گیاه به راحتی هضم می کند و در نهایت شیر و گوشت تولیدی از این دام ها دارای ارزش غذایی بالاتری است.
سعیدی، برگزاری دوره های آموزشی به منظور آموزش و انتقال مهارت های کشاورزی و آشنایی بهره برداران به نحوه کشت و بهره برداری از این گیاه را از مهمترین اقدامات در دستور کار برای توسعه کشت گیاه خارشتر در شهرستان سرخه مطرح کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخه، بر ضرورت توانمندسازی زنان روستایی اشاره و خاطرنشان کرد: آموزش کاشت خارشتر به زنان روستایی می تواند علاوه برکمک به وضعیت معیشت روستائیان زمینه ای برای جلوگیری از مهاجرت آنها به شهرها باشد.