ضرورت برنامه غذایی مناسب برای ماه مبارک رمضان+فیلم
برنامه غذایی مناسب بر مبنای توصیههای کارشناسان تغذیه برای ماه مبارک رمضان ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، کارشناس مسئول تغذیه علوم پزشکی استان گفت:محدود شدن روزه داران برای خوردن و آشامیدن شرایطی را ایجاد می کند که باید با توجه به توصیههای کارشناسان تغذیه به تداوم روزه داری با داشتن جسمی مقاومتر کمک کنیم. ملک زاده افزود:داشتن سه مرحلهی افطار، شام و سحر برای روزه داران مورد تاکید کارشناسان تغذیه است. وی گفت: از افطار تا سحری بدن فرد روزه دار، حداقل به سه مرحله غذا و چند نوبت سبزی و میوه نیازمند است. ملک زاده رعایت فاصله سه ساعته برای وعدههای غذایی را عاملی برای جلوگیری از برخی اختلالات گوارشی بیان کرد.