پخش زنده
امروز: -
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی، راه حل مشکلات امروز فضای مجازی را اجرای صحیح قانون، تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی و ایجاد مطالبهای عمومی خواندو گفت: امروز همه مردم از جوانان تا پیر درباره فضای مجازی مسئولیم.
آقای جاویدنیا که در جمع نمازگزاران جمعه قم سخن می گفت، فضای مجازی امروز را صحنه جنگ نرم با دشمن خواند و گفت: اگر هوشیار نباشیم از همین فضا لطمه می خوریم کما اینکه تا بحال متاسفانه لطماتی خورده ایم.
معاون دادستان کل کشور گفت: امروز همه مردم از جوانان تا پیر درباره فضای مجازی مسئولیم.
وی با انتقاد از وزیر ارتباطات و سخن وی مبنی بر اینکه بند ۱۶ و ۱۷ سند ۲۰۳۰ را اجرا و به آن افتخار میکنیم گفت: در مدت کوتاهی بعد از این، اجلاس دختران و آی سی تی برگزار شد که در اطلاعیهای آن اعلام شد که بخشی از اجرای سند ۲۰۳۰ است.
جاویدنیا با طرح این پرسش که دستور هشت سال پیش رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر ضرورت راهاندازی شبکه ملی اطلاعات چه شد؟ گفت: کشورهایی که بعد از ما شروع کردن شبکه ملی اطلاعات خود را محقق کردند.
وی با طرح این سوال که چه ارتباطی بین سند ۲۰۳۰ و افزایش پهنای باند خارجی در اقصی نقاط کشور وجود دارد؟ گفت: رهبری تاکید کردند تا زمانی که شبکه ملی اطلاعات راه اندازی نشده حق ندارید پهنای باند بین المللی را افزایش دهید{ اما }الان پهنای باند بینالملل ۵۰۰ گیگابایت در ثانیه و چندین برابر پهنای باند داخلی است.
معاون دادستان کل کشور در فضای مجازی گفت: آیا این تلاش جزء ایجاد راهآهن نوری برای ورود ارتش سایبری دشمن و اشغال روح و فکر جوانان و اخلاق زدایی ثمری دارد؟
جاویدنیا افزود: آمریکا و صهیونیستها دلشان به حال ما نسوخته است که خدمات رایگان به ما بدهند.
وی گفت:حضور بیضابطه در این فضاهای خارجی مجازی، چیزی جز خدمت به دشمن نیست و حضور هوشمندانه و انتقال پیام انقلاب اسلامی در آن با شکل موجود محقق نمیشود.
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی خاطر نشان کرد: اگر رسیدیم به این دیدگاه که برخی شبکه های مجازی را ببندیم باید همه توجیه باشیم و{ عده ای} نگویند که میخواهید صدای مردم را ببندید! عدهای در مقابل پاکسازی فضای مجازی که امر صریح رهبری است مردم را به گروگان گرفته اند که مردم{این پاکسازی} را تحمل نمی کنند.
جاویدنیا پیگیری و اجرای قانون بدون ملاحظه افراد را در دستور کار دستگاه قضا بیان و بر ایجاد مطالبه عمومی در کشور در این خصوص تاکید کرد.
وی از حضور برخی چهرهها، شخصیتها، مسئولان و نهادهای فرهنگی و رسانه ای در شبکه های مجازی همچون اینستاگرام ،تلگرام و توییتر به جای حضور در شبکه های مجازی داخلی انتقاد کرد و گفت: آیا وقتی قبح موضوعی فراگیر می ریزد می توان با برخورد قضایی آن را حل کرد؟.
جاویدنیا با بیان اینکه اگر در سالهای گذشته اینقدر مسامحه نمی شد وضع امروز بهتر بود گفت: می خواهیم این روند سیل گونه را کاهش دهیم و در این مسیر همه انقلابیون و مردم باید بسیج شوند و کمک کنند.