معاون سیاسی امنیتی استانداری تأکید کرد:
هویت فرهنگی در استان کرمانشاه تقویت شود
معاون سیاسی امنیتی استانداری با تاکید بر نقش آفرینی و مشارکت تشکلها و سازمانهای مردمی در رفع مشکلات اجتماعی گفت: میطلبد که با تقویت باورها و کنار گذاری برخی رفتارها، هویت فرهنگی کرمانشاه تقویت شود
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، محمد ابراهیم الهی تبار با حضور در قرارگاه فرهنگی کربلا در جمع فعالان این مرکز
گفت: شکل گیری کانونها و تشکلهای مداخله گر در آسیبهای اجتماعی اتفاق مبارکی است که باید استمرار پیدا کند.
وی افزود: روز نخستی که در استان کرمانشاه مسئولیت گرفتم بر تهیه منشور فرهنگی تاکید کردم چرا که تهیه این منشور مانع موازی کاری دستگاههاو نهادهای فرهنگی میشود و هم افزایی و انسجام در تحقق برنامهها را پدید میآورد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری گفت: مداخلات اجتماعی هر اندازه با محوریت خانوادهها باشد موفقتر خواهد بود و به یک معرفت عمومی تبدیل خواهد شد و ضروروی است که تشکلهای فرهنگی و اجتماعی در استان فراگیر شده و در شهرستانها ورود پیدا کنند.
الهی تبار خاطرنشان کرد: دستاورد این مداخلات کاهش ۸.۵ درصدی نرخ طلاق و افزایش حدود ۲ درصدی ازدواج در استان بوده است و این در حالی است که آمار ازدواج و طلاق در سالهای گذشته روندی عکس این را داشت.
وی با بیان اینکه موضوع هویت فرهنگی در کرمانشاه جدیت دارد، گفت: مردم از اینکه کرمانشاهی هستند باید احساس افتخار کنند و این احساس باید تقویت شود. این نیاز به تقویت برخی باورها و کنار گذاشته شدن برخی رفتارها دارد که یکی از آنها بیان زیباییهای استان و انعکاس آن به خارج از استان است.
معاون استاندار اظهار داشت: کرمانشاه رتبه نخستین استان اخلاقی کشور را دارد و در رشد جرائم خرد نیز علیرغم شرایط اقتصادی وضعیتی بسیار بهتر از استانهای دیگر داشته است. میطلبد که از کرمانشاه جلوهای مثبت به افکار عمومی ارائه شود و القائات منفی تغییر پیدا کند.
الهی تبار افزود: مدارس، مساجد، رسانهها و سازمانهای مردم نهاد میتوانند در تحقق منشور عملیات فرهنگی استان کرمانشاه نقش آفرین باشند که باید از این ظرفیتها بخوبی استفاده شود.