به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس گفت: این طرح با مشارکت مستقیم ۲۵۰ هزار دانش آموز ابتدایی و حدود ۱۰ هزار معلم مدراس استان اجرا شده است.
علی عسکر جمشیدی افزود: اجرای طرح هایی، چون کار پایدار و ماندگار در دوران مدیریت ناپایدار، فرزند مرا عشق بیاموز و دگر هیچ، مشق عشق و گلستان خوانی از نمونه کارهایی است که به دلیل جذابیت و ارتباط مستقیمی که با دل مخاطب پیدا کرده به نحو مطلوب در سطح استان اجرایی شده است.
وی، بالا رفتن روحیه اعتماد به نفس، افزایش دامنه لغات، آشنایی و یادگیری صحیح ادبیات، تربیت مجریان توانمند، آموزش غیر مستقیم تئاتر، سرود و نمایش عروسکی، توجه به مهارتهای زندگی، تقویت روحیه اشتیاق به کارگروهی و از همه مهمتر ایجاد شادی و نشاط در دانش آموزان را بخشی از دست آوردهای مهم گلستان خوانی برشمرد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه مدرسان میانی در صحیح خوانی و روان خوانی گلستان با آموزگاران همراه هستند، گفت: آموزگاران نیز گلستان سعدی را در کلاس درس در قالب سرود، تئاتر، اجرای دکلمه، نمایش عروسکی و کارهای گروهی به دانش آموزان خود آموزش میدهند که این امر موجب افزایش فعالیتهای گروهی و درک متقابل بین آنها میشود.
جمشیدی با اشاره به تدوین کتابی تحت عنوان " ورقی از گلستان در دبستان " افزود: در این کتاب حکایات و ضرب المثلهایی که هم خوانی با دوره ابتدایی داشته و بیشتر جنبه تربیتی دارد جمع آوری شده است که به طور رایگان در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد.
وی گفت: اگر چه نقطه هدف این طرح دانش آموزان پایه چهارم تا ششم ابتدایی است، اما با توجه به جذابیت این طرح و استقبال دانش آموزان امروز در پیش دبستانیها نیز گلستان خوانی اجرا می شود.
جمشیدی، کتاب گلستان را کتابی قابل فهم برای همگان دانست و ادامه داد: این کتاب در ۸ باب تحت تاثیر سحر کلام سهل و ممتنع شیخ اجل سعدی شیراز به رشته تحریر در آمده است که همگان زبان او را درک میکنند و کلام او در زندگی ما جاری و ساری است.