پخش زنده
امروز: -
مدیر کل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی: هشت مدرسه کانکسی در ساوه وجود دارد که باید برای تغییر وضعیت آن اقدام شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ محمدی در سيزدهمين جشنواره خيرين مدرسه ساز شهرستان ساوه گفت: خیرین دوشادوش بخش دولتی در امر مدرسه سازی مشارکت کنند و دولت متعهد میشود به هر میزانی که خیرین در امر مدرسه سازی مشارکت کنند به همان میزان اعتبارات دولتی تخصیص داده شود و این یک فرصت طلایی در حوزه تامین فضای آموزشی است.
وی افزود: هم اکنون سرانه فضای آموزشی، پرورشی و کمک آموزشی شهرستان ساوه حدود 4 متر مربع است که این میزان از میانگین سطح استان که حدود 5.5 متر مربع است کمتر بوده و باید تلاش کرد تا به میانگین استانی برسد.
مدیر کل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی در ادامه ایمن سازی مدارس را رویکرد مجمع خیرین مدرسه ساز در سالجاری بیان کرد و افزود: امید است با شناسایی دقیق نیازها و برنامهریزی صحیح بتوانیم در حوزه ایمن سازی و مقاوم سازی مدارس استان بویژه شهرستان ساوه گامهای موثری برداریم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هشت پروژه نیمه تمام آموزشی در شهرستان ساوه وجود دارد که عملیات اجرایی 6 پروژه به دلیل محدودیت در منابع مالی متوقف شده است، افزود: برای تکمیل این پروژهها به اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال نیاز است که امید است با مشارکت خیرین و منابع دولتی به سرانجام برسد.
محمدی به بازسازی و مرمت کلاسهای درس اشاره کرد و افزود: از مجموع کلاس های درسی که براساس قانون تخریب، بازسازی و مقاوم سازی در شهرستان ساوه احصاء و شناسایی شده است، 802 کلاس غیرمستحکم وجود دارد که لازم است برنامه ریزی دقیق برای مرمت و ایمن سازی آنان در نظر گرفت.
وی ادامه داد: هشت مدرسه کانکسی با 9 کلاس درس در ساوه وجود دارد که تحصیل در چنین اماکنی بدور از عدالت آموزشی است و باید برای تغییر وضعیت آن اقدام کرد.
مدیر کل توسعه، نوسازی و تجهیز مدارس استان مرکزی گفت: هم اکنون 335 کلاس درس در شهرستان ساوه نیازمند استانداردسازی است و باید با جذب منابع دولتی و مشارکت خیرین در این راستا اقدام کرد.
محمدی افزود: سرانه تعمیرات مدارس دوهزار تومان برای هر متر مربع است که این میزان اعتبار پاسخگوی نیاز تعمیراتی فضاهای آموزشی نیست و امیدواریم با کمک خیرین و منابع استانی و ملی بتوانیم گام های بیشتری در این حوزه برداریم.
هزار و 710 خیر استان مرکزی در امر خداپسندانه مدرسه سازی مشارکت دارند.
استان مرکزی با بهره گیری از ظرفیت های خیران مدرسه ساز اقدام های مطلوبی در زمینه تخریب، بازسازی و مقاوم سازی واحدهای آموزشی انجام داده که در زمره چهار استان برتر کشور در این حوزه قرار دارد.
227 هزار دانش آموز در 2269 مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.