پخش زنده
امروز: -
جهان پهلوان امامعلی حبیبی، این روزها میدان دار کمک رسانی به سیل زدگان مازندران شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، جهان پهلوان امامعلی حبیبی، دارنده نخستین مدال طلای کشتی ایران در المپیک ، این روزها میدان دار کمک رسانی به سیل زدگان مازندران شده است تا مرام پهلوانی را به همراه دیگر ورزشکاران استان کامل کند.
این پهلوان مازندرانی روز سه شنبه همزمان با حضور استاندار در منطقه سیل زده شهرستان سیمرغ، در این منطقه حضور یافت و با استاندار مازندران دیدار و گفت و گو کرد.
جهان پهلوان حبیبی در این نشست ضمن قدردانی از ورود به موقع استاندار مازندران و سایر دستگاه های دولتی و مردمی برای کمک به سیل زدگان گفت: پهلوانان و ورزشکاران ملی نیز، خود را از مردم می دانند و همواره درسختی ها در کنارشان هستند.
وی افزود: ما برای کمک به سیل زدگان علاوه بر توانمندی ورزشکاران از خیران نیز کمک می گیریم و آنها را در اختیار افراد نیازمند قرار می دهیم.
حبیبی یادآور شد: بر اثر سیل خسارت های زیادی به مردم مازندران و سایر استان های کشور وارد شد و همه ما باید همراه با دولت به مردم کمک کنیم تا زندگی آنها برپا شود.
امامعلی حبیبی متولد 5 خرداد 1310، روستای درزیکلا بابل از نامداران کشتی آزاد ایران و جهان و معروف به ببر مازندران است که به همراه غلامرضا تختی اولین برندگان مدال طلای ایران در المپیک بودهاند..
استاندار مازندران نیز از کمک ورزشکاران و پهلوانان به سیل زدگان این استان قدردانی کرد و ورود ورزشکاران و پهلوانان را نشان از مردمی بودنشان دانست.
حسین زادگان گفت: پهلوانان همیشه در سختی ها در کنار مردم ایران بودند و این بار در حادثه سیل مازندران نیز، مردم از خدمات آنها بهره مند شدند.
وی افزود: دولت برای کمک به سیل زدگان علاوه بر کمک های بلاعوض و تسهیلات ارزان قیمت تا سقف 500 میلیون ریال برای ساخت و 150 میلیون ریال برای مرمت واحدهای مسکونی پیش بینی کرد و برخی از سیل زدگان نیز این کمک ها را دریافت کردند.
استاندار مازندران گفت: در برخی مناطق سیلزده کار مرمت و بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده ناشی از سیل شروع شد و به محض شروع واحدهای مسکونی نیازمند نوسازی، تسهیلات 500 میلیون ریالی برای شهرنشینان و 400 میلیون ریالی به روستانشینان متناسب با پیشرفت فیزیکی واحدهای مسکونی پرداخت می شود.
نماینده عالی دولت در مازندران افزود: علاوه بر آن برای جلوگیری از خسارت های ناشی از سیل کار ساماندهی رودخانه ها و لایروبی نیز از سوی دستگاه های مرتبط در دست اجراست و بازسازی راه های خسارت دیده نیز در دستور کار قرار داده شد.
در حادثه سیل اخیر در مازندران حدود 15 هزار میلیارد ریال به واحدهای مسکونی و تاسیسات زیربنایی این استان خسارت وارد شد.