به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ وزارت ورزش و جوانان سال ۹۷ را با برگزاری انتخابات ریاست ۱۷ فدراسیون به پایان رساند این در حالی است که هنوز تکلیف ۱۴ فدراسیون روشن نیست و باید در همین ماههای ابتدایی برای آنها اقدامات جدی صورت گیرد.
امسال فدراسیونهای ورزشی باید جدیتر از قبل به دنبال برنامه ریزی برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو باشند چرا که تغییر سیستمهای کسب سهمیه المپیک و سخت شدن راه رسیدن به آن و از طرف دیگر بالا رفتن قیمت ارز و به دنبال آن مشکل شدن اعزام ها، خرید تجهیزات و یا به کارگیری مربی خارجی کار را برای فدراسیونها بیشتر از قبل سخت کرده است.
در چنین شرایطی نبود رییس در راس یک فدراسیون باعث شده تا اقدامات اساسی و جدی برای برنامه ریزیهای بلندمدت با مشکل مواجه شود و رفع این مشکل سرعت عمل مسئولان وزارت خانه را در برگزاری مجمع انتخاباتی میطلبد.
در بین ۱۴ فدراسیونی که با حضور سرپرست اداره میشود اوضاع والیبالیها تا حدودی اورژانسیتر است, چرا که بلندقامتان باید سهمیهای که پس از ۵۲ سال در المپیک ریو به دست آوردند تکرار کنند تا باز هم حضور در جمع برترینهای جهان به خاطره تبدیل نشود علاوه بر آن والیبالیستها امسال رقابتهای لیگ ملتهای جهان، قهرمانی جهان در ردههای سنی مختلف را در پیش دارد.
افشین داوری سرپرست فدراسیون والیبال علیرغم اینکه با آرامش و خوش اخلاقی کارها و برنامهها را دنبال میکند، اما در این ۵ ماه نه تنها دستاورد قابل توجهی نداشته است، حتی رقابتهای قهرمانی آسیا در ردههای سنی امید و جام باشگاههای آسیا در بخش بانوان را از دست داده ایم.
امید میرود داوری در روزها و ماههای آینده بتواند کمی فنی تر به والیبال نگاه کند تا افتخاراتی که سالها برای به دست آوردن آن زحمت کشیده شده بود با سهل انگاری و نبود افراد متخصص از دست ندهیم.
نکته قابل تامل دیگر اینکه؛ در این مدت فدراسیون والیبال بدون دبیرکل اداره میشود البته آقای سرپرست که میگوید کارها براساس برنامه از پیش تعیین شده اداره میشود، حتما میداند که صرفا با خنده رویی و خوش اخلاقی کارها پیش نمیرود و این در حالی است که اوضاع خرابتر از این حرف هاست، زیرا تیم ملی نوجوانان برخلاف گفته سرپرست تیم قرار است به دیدارهای تدارکاتی ایتالیا عازم شود, شنیده ایم که این مسابقات سطح کیفی خوبی ندارد و نمیتواند در بالا بردن آمادگی آینده سازان ایرانی نقشی داشته باشد با این وجود دیار چکمه پوشها مقصد نوجوانان است، به طور حتم اگر یک دبیر کاربلد و آشنا به والیبال حرفهای دنیا در راس امور اجرایی بود با این اعزام موافقت نمیشد.
همچنین سرپرست فدراسیون در خصوص انتخاب مدیر یا سرپرست روابط عمومی که در واقع پلی میان فدراسیون و اصحاب رسانه است وعدههای زیادی داده، اما هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده است البته باید به گزینههای وی حق داد چرا که در شرایط کنونی کسی که بخواهد به طور موقت برای مدتی کوتاه سمتی را قبول کند، نیست!
و، اما حرف اول و آخر کارشناسان و دلسوزان رشته المپیکی والیبال خطاب به مسئولان وزارت ورزش است که باید زودتر از اینها در خصوص برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون اقدام میکردند با این حال زمان به سرعت در حال گذر است از این رو اقدام سریع در این زمینه ضرورت دارد.
یادداشت: انسیه ورزنده