>> گزارش اختصاصی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما اجرای نسخه نویسی الکترونیک
>> اظهارات وزیر بهداشت در حاشیه مراسم
شفافیت حوزه سلامت با نسخه نویسی الکترونیک
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، سعید نمکی در مراسم رونمایی از سامانه نسخه نویسی الکترونیک افزود: شفافیت یکی از ملزومات توسعه است، پرونده الکترونیک سلامت در برنامه پنجم و ششم مورد توجه بوده که در اجرا به شدت مغفول مانده است.
وی گفت: نسخه نویسی الکترونیک، جزئی از پرونده الکترونیک است و باید در یک مجموعه همراه با پزشکی خانواده و سامانه ارجاع اجرا شود و نمیتوان به صورت جزیرهای آن را اجرا کرد.
نمکی افزود: پرونده الکترونیک، هزینههای حوزه سلامت را مدیریت و از دوباره کاریها و دور ریختن دارو جلوگیری میکند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نسخه نویسی الکترونیک باعث میشود تا مصارف دارو و نحوه فروش آن کنترل شود.
وی افزود: رسیدگی به امور مردم نخستین وظیفه ماست و باید سامانه نظارت را بسیار قوی کنیم تا هیچ بیماری در هیچ مرکز درمانی مورد بی احترامی قرار نگیرد.
>> اظهارات مدیرعامل بیمه سلامت در حاشیه مراسماجرای نسخه نویسی الکترونیک در ۳۱ شهر
طاهر موهبتی از اجرای نسخه نویسی الکترونیک در ۳۱ شهر خبر داد.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در مراسم رونمایی از سامانه نسخه نویسی الکترونیک افزود: سامانه نسخه نویسی الکترونیک را برای ۳۱ شهر در سراسر کشور آغاز کرده ایم و امیدواریم برای سال نخست کارمان ۳۰ درصد کشور به این سامانه مجهز شوند.
وی ادامه داد: امروز دیگر در ۶۰۵ بیمارستان در کشور نیازی به ارائه دفترچه نیست و فقط با کد ملی بیماران میتوانند خدمات دریافت کنند.
وی گفت: امیدواریم این سامانه را بتوانیم در بخش سرپایی و بخش خصوصی هم اجرا کنیم، امروز هم سامانه نسخه نویسی الکترونیک را برای بخش خصوصی اعم از مطبها و داروخانهها رونمایی میکنیم.
موهبتی افزود: ۶ ماه پیش در کرمان ما این سامانه را آغاز کردیم و امروز در ۳۱ استان و در هر استان یک شهر این سامانه راه دارند و دیگر نیازی به دفترچه کاغذی نیست.
وی گفت: ما برای تشویق پزشکان سیستمهایی در نظر گرفته ایم تا پزشکان از این سیستم استفاده کنند بطور مثال ۹۰ درصد پرداختی پزشکان در سیستم نسخه نویسی الکترونیک همان ماه اول پرداخت میشود.