برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان دخترانه دانشگاه بندرعباس
به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) جشنواره غذا در دبیرستان دخترانه دانشگاه بندرعباس برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس، رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: این جشنواره در ۱۰ غرفه با ۵۷ نوع غذای محلی، بندری، عربی، سالادها و دسرها با هدف کمک به دانش آموزان نیازمند در استان برگزار شد. علی اکبر شیخی هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی انواع غذاهای بومی و سنتی به دانش آموزان و ترویج فرهنگ کمک به نیازمندان و مشارکت در کارهای خیر عنوان کرد. از ابتدای سال تاکنون نیز بیش از ۱۵ جشنواره غذا با هدف کمک به دانش آموزان نیازمند در مدارس استان برگزار شده است.