پخش زنده
امروز: -
جامعةالمصطفی اکنون یکی از نهادهای پُرافتخار و اثرگذار تشیّع در سطح بینالمللی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان، آیت ا... حسین مظاهری از مراجع تقلید و رئیس حوزه علمیه اصفهان در دیدار اعضای هیات امنای جامعةالمصطفی العالمیّه توجّه و تمرکز بر تقویت و رشد سه عنصر «علم»،«اخلاق»و«عقلانیّت»، را به عنوان سه شرط اساسی برای متعلّمان و فارغالتحصیلان جامعةالمصطفی بسیار لازم و ضروری برشمرد و گفت: رسالت خطیر تبلیغ دین در عرصههای جهانی و بینالمللی، بدون علم، اخلاق و عقلانیّت، اثرگذاری لازم را نخواهد داشت و در این میان، با وجود اهمیّت و ضرورت علم و اخلاق، امّا نقش برجستۀ عقلانیّت و تعقّل در معرفی اسلام و مکتب تشیّع به دیگران ممتاز است.
رئیس حوزه علمیه اصفهان با تأکید بر اهمیّت تقویت پایه و بنیۀ علمی دانش آموختگان جامعةالمصطفی، افزود: به هر میزان که بنیۀ علمیِ مبلغان و تسلّط کافی آنان به مبانی تشیّع در زمینههای اعتقادات، اخلاق و فقه، تقویت شود، قدرت تبیین و نیز دفاع علمی آنان از مبانی و تعالیم انسانساز قرآن و عترت بیشتر می شود.
وی با تاکید بر ضرورت توجّه هرچه بیشتر به فقه مقارن و آموزش هر چه بهتر آن به متعلّمان جامعةالمصطفی گفت: لازم است عموم طلّاب و به ویژه متعلّمان جامعةالمصطفی، بر فراگیری دیگر شاخههای علمی مقارن خصوصاً کلام و تفسیر مقارن و نیز آموختن مهارتهای گفتگو و ارتباطات مشترک بین خود و دیگران به ویژه طلّاب و علمای اسلامی سایر مذاهب و ادیان هم اهتمام ورزند.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود، تبلیغ بدون عقلانیّت و تدبیر را بیاثر و بینتیجه خوانده و گفت: از نشانههای بارز عقلانیّت، حفظ اعتدال و پرهیز از هرگونه افراط و تفریط در همۀ تصمیمات، مواضع و اقدامات است.
وی افراط و تندروی خصوصاً در کشورهای غیراسلامی سبب سوءاستفاده دشمنان اسلام و مخالفان تشیّع دانست و افزود: چنانکه تفریط و کندروی نیز موجب یأس و ناامیدی مردم و مخاطبان خواهد شد و از اینرو یک مبلّغ با تدبیر برای اثرگذاری هرچه بیشتر، باید از هرگونه تندروی و کندروی در همۀ زمینههای علمی و عملی به شدّت اجتناب ورزد.
در این دیدار، آیتالله اعرافی، رئیس هیأت امناء جامعةالمصطفی و نیز حجةالاسلام و المسلمین عبّاسی رییس جامعةالمصطفی گزارشی از برنامهها و فعالیتهای جامعه المصطفیالعالمیّه ارائه کرد.