به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، محسن صالحینیا در ستاد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: مصوب شد واحدهای تولیدی راکد در شهرک یک و دوی بندرعباس با برنامه زمانی مشخص از سوی استان به چرخه تولید بازگردند یا به اشخاصی که اهلیت دارند واگذار شود.
وی گفت: هزینه خط انتقال آب به واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی استان را سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی و استانداری هرمزگان پرداخت میکنند.
صالحی نیا افزود: حدود ۴۳ هزار واحد تولیدی در ۹۸۷ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور فعال هستند.
وی گفت: ۱۱ هزار تا ۱۲ هزار واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی کشور راکد هستند.
صالحی نیا افزود: مناسب نبودن فضای کسب و کار، اختلاف نظر سهام داران، کمبود مواد اولیه و برخی محدودیتهای بین المللی از علتهای رکود واحدهای تولیدی است.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: ۱۵ تا ۲۰ درصد از واحدها هم تا ۵۰ درصد ظرفیت کار میکنند و بقیه واحدهای تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی بیش از ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت میکنند.
محسن صالحی نیا افزود: سیاست دولت حمایت از واحدهای صنعتی در حوزههای تامین منابع مالی، سرمایه در گردش، نوسازی و بازسازی خط تولید، راه اندازی واحدهای راکد و فعال کردن طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالا است.
مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: دیروز ۳۵ طرح صنعتی معدنی و تجاری در هرمزگان به بهره برداری رسید.
محسن صالحینیا افزود: برای اجرای این طرحها ۷۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات بخش دولتی و خصوصی هزینه شده است.
استاندار هرمزگان هم بر لزوم ایجاد زیرساختهای لازم مانند آب، برق و گاز در منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان تاکید کرد و افزود: باید شرایط برای استقرار صنایع بزرگ در این منطقه فراهم شود.
استاندار هرمزگان همچنین از پیشرفت ۹۱ درصدی ساخت مجتمع گندله سازی مادکوش در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس خبر داد و گفت: این مجموعه در ماههای ابتدایی سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی مصوبات جلسه رفع موانع تولید را ایجاد زیرساختهای اداری و گمرکی منطقه انرژی بر پارسیان، تعیین کد مرز رسمی از سوی وزارت کشور به این منطقه، نوسازی شهرکهای صنعتی یک و دوی بندرعباس و برداشتن موانع پیش روی برخی از صادرکنندهها عنوان کرد.
امیرزاده مدیرعامل جدید شهرکهای صنعتی هرمزگان هم گفت: برای نوسازی و رونق اشتغال واحدهای تولیدی بخشی از منابع اشتغال روستایی و کمکهای فنی و اعتباری به شهرکهای صنعتی اختصاص یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان هم گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه ۴۰۲ فقره جواز تاسیس صنایع کوچک و متوسط صادر شده است.
خلیل قاسمی افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت که با احیای این واحدها ۳۷۸ نفر مشغول به کار شدند.