پخش زنده
امروز: -
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو: به دلیل تغییر سبک زندگی ۷۰ درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین D و ۴۰ درصد مبتلا به فقر آهن هستند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر وحید مفید در حاشیه گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی نیشابور گفت: صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تأمین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند.
وی افزود: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماریهای غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماریهای غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین شده است.
دکتر مفید گفت: پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این بخش از توانمندیهای خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.
وی افزود: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت آمیز بوده و مورد توجه کشورهای خارجی قرار گرفته است.
دکتر مفید گفت: برای تأمین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: سیاستهای جهانی در بخش غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تأمین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.