پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، ائتلاف احزاب مخالف دولت پاکستان در پارلمان ملی و دیگر صحنه های سیاسی این کشور تشکیل یافت.
نشست اعضای پارلمانی احزاب مخالف دولت در پاکستان بنا به دعوت شهباز شریف رهبر حزب مخالف دولت در مجلس ملی، امروز در اسلام آباد برگزار شد.
در این نشست رهبران برجسته احزاب مخالف از جمله «آصف علی زرداری» رهبر اعضای پارلمانی حزب مردم، «بلاول بوتو زرداری» رئیس حزب مردم، «مولانا اسعد الرحمان» از حزب جمعیت علمای اسلام شاخه ف، «امیر خان هوتی» از حزب عوامی، «شاهد خاقان عباسی»، «احسن اقبال» و «رانا تنویر حسین» از حزب مسلم لیگ نواز حضور یافتند.
در این نشست نمایندگان احزاب مخالف دولت با ابراز نگرانی عمیق خود از وضعیت اقتصادی کشور اعلام کردند که آزاد نگه داشتن دولت در این زمینه می تواند تبعات خطرناکی برای کشور در برداشته باشد.
منابع آگاه اعلام کردند احزاب مخالف دولت در پاکستان تصمیم گرفتند موضعی مشترک در زمینه منافع ملی اتخاذ و سیاستی هماهنگ در قبال تمدید مدت فعالیت دادگاه های نظامی اتخاذ کنند.
«شهباز شریف» پس از این نشست در گفت و گو با خبرنگاران گفت امروز احزاب مخالف دولت تصمیم گرفتند که ائتلافی قوی تشکیل و دولت را در عرصه های مختلف تحت فشار قرار دهند.
وی افزود: همه نمایندگان احزاب مخالف دولت در پارلمان ملی در این نشست حضور داشته و تصمیم گرفتند مواضع مشترک در زمینه موضوعات مختلف اتخاذ کنند.
وی با انتقاد از سیاستهای اقتصادی دولت گفت تورم روز به روز در حال افزایش است و متاسفانه سرمایهگذاران خارجی حاضر به سرمایهگذاری در پاکستان نیستند.
«آصف علی زرداری» رئیسجمهور سابق پاکستان پس از این نشست در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به اين سؤال که آیا احزاب مخالف دولت متحد خواهند شد گفت ائتلاف قوی از احزاب مخالف دولت تشکیل یافته است. این در حالیست که امروز «عمران خان» نخست وزیر پاکستان در پیام توییتری با انتقاد از اعتراضات مداوم احزاب مخالف دولت در نشستهای پارلمانی و عدم شرکت آنان در نشستها گفت: احزاب مخالف دولت میخواهند با اعمال فشار بر حزب حاکم تبانی سیاسی انجام دهند و خود را از پروندههای فساد مالی نجات دهند.
وی گفت: اعضای پارلمانی باید بدانند که میلیاردها روپیه از پول مردم صرف راهیابی آنان به پارلمان ها شده است و آنان مسئولیت رسیدگی امور مردم را دارند.
وی افزود: جای بسی تاسف است که احزاب مخالف به جای همکاری در تقویت سیستم دموکراتیک و اداره امور کشور مخل آن میشوند.