پخش زنده
امروز: -
دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی باید شش هزار دانشجو داشته باشد در حالیکه تنها هزار و 183دانشجو معلم دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه فرهنگیان کشور در آئین نکوداشت یکصد سال تربیت معلم در ایران و نیم قرن تربیت معلم در خراسان شمالی با اشاره به همزمانی پنجاهمین سالگرد تربیت معلم با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: باید توسعه تربیت معلم را بحق بزرگ دانست و قدردان کسانی بود که در این سال ها همچون پیشکسوتان، قدم های سازنده و موثر برداشته اند.
علی باقر طاهری نیا به اهمیت پژوهش برای حل مساله اشاره کرد و افزود: پژوهشی درست است که سطح معیشت و معرفت مردم جامعه را تعالی ببخشد.
وی با اشاره به اینکه در دانشگاه فرهنگیان ماموریت ها روشن است و هیچ یک از پژوهشگران این دانشگاه بدون برنامه کار نمی کنند، افزود: در دانشگاه فرهنگیان تعارض ارزش ها را نداریم چراکه این دانشگاه با نیاز آموزش و پرورش در حال فعالیت است و ماهیت آموزش و پرورش هیچگاه پایان پذیر نیست.
طاهری نیا با بیان اینکه براساس هنجار معمول کشور، هر سال 10درصد معلمان بازنشسته می شوند افزود: بنابراین سالانه باید 1400دانشجو تحویل دهیم یعنی این دانشگاه استانی باید حدود شش هزار دانشجو داشته باشد در حالیکه تنها هزار و 183دانشجو معلم دارد.
محمود ثمینی سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استاندار هم در این مراسم بر سرمایه گذاری برای پرورش معلمان جامعه ساز تاکید کرد و گفت: معلمان، مربی، مشاور و مورد اعتماد دانش آموزان و سازنده بدنه آینده همه دستگاه های اجرایی و غیراجرایی هستند.
حبیب صفرزاده سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان هم در این مراسم، پیشرفت جامعه و ارتقای حقوق شهروندی را ثمره تلاش معلمان جامعه دانست و گفت: دستاورد مراسم امروز، رونمایی از کتاب های تاریخ جامع تربیت معلم استان، تاریخ شفاهی تربیت معلم و تجربه های زیسته تربیت معلم استان است.
همچنین تمبریادبود این مراسم رونمایی و از پژوهشگران و مدیران برتر دانشگاه فرهنگیان استان قدردانی شد.