آغاز برداشت کُنار در چابهار
برداشت میوه کُنار از 600 هکتار در شهرستان چابهار آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیرجهاد کشاورزی چابهار گفت: این شهرستان با داشتن شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب و برخورداری از اقلیمی مستعد وطبیعی ، شرایط مناسبی را برای پرورش انواع میوه های گرمسیری داراست.
میرلاشاری افزود: از ۷۰۰ هکتار باغ های کنارِ شهرستان ۱۰۰هکتار نهال و ۶۰۰هکتار درختان بارور با تولید۳ هزار تن محصول کُنار است.
وی با بیان اینکه هزار و 200 بهره بردار در تولید این محصول مشغول فعالیت هستند گفت: سطح کشت باغ های کنار نسبت به سال زراعی گذشته با توجه به توزیع ۲۰ هزار اصله نهال ، امسال ۷۸هکتار افزایش یافته است.
وی افزود: میوه درخت کنار برای مصارف تازه خوری مورد استفاده قرار می گیرد .
نورالدين میرلاشار افزود: برداشت این محصول از دی آغاز می شود و تا اواخر اسفند ادامه دارد.
وی گفت: این محصول علاوه بر تأمین بازار شهرستان به شهرستان های جنوب استان و خارج از استان نیز ارسال می شود.
مدیر جهاد کشاورزی چابهار افزود: در مجموع سطح کشت محصولات زراعی و باغی اسن شهرستان بیش از ۱۱ هزار هکتار با تولید ۲۵۹ هزار تن در سال است که ۳۰۰۰ هکتار را محصولات باغی با 20 هزار و 500 تن و ۸ هزار هکتار را محصولات زراعی با تولید ۲۳۸ هزار تن تشکیل می دهد.
وی گفت: علاوه بر کنار ، موز ، چیکو ، گواوا ، تمر هندی ، نارگیل از دیگر میوههای گرمسیری شهرستان چابهار است.