پخش زنده
امروز: -
مدیر اجرایی مسابقات ای سی ام ( ACM ) گفت: در این دوره از مسابقات 250 نفر شرکت کننده با یکدیگر به رقابت پرداختند.
ضرابی زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره برگزاری مسابقات برنامه نویسی (ای سی ام) غرب آسیا افزود: امسال بیستمین دوره مسابقات برنامه نویسی (ای سی ام ) را در دانشگاه شریف برگزار می کنیم و مسابقات به این صورت است که تیم ها از مراحل انتخابی عبور می کنند و به این دوره از مسابقات که انتخابی غرب آسیاست ، می رسند.
وی گفت: مسابقات به این صورت است که تعدادی مسئله برنامه نویسی به دانشجویان ارایه می شود و دانشجویان در گروه های سه نفره باید بتوانند درمدت 5 ساعت بیشترین تعداد مسئله را حل کنند.
ضرابی زاده افزود: تیمی که بیشترین مسئله را در کمترین زمان بتواند حل کند ، تیم برتر مسابقات خواهد بود که در واقع با پایان مسابقات یک یا دو تیم برتر در این دوره از مسابقات انتخاب می شوند که به مسابقات ای سی ام جهانی که سال آینده در کشور پرتغال برگزار می شود، راه پیدا می کنند .
وی گفت: 84 تیم سه نفره در این دوره از مسابقات شرکت کردند که هر کدام از تیم ها به همراه مربیانشان در مسابقات حضور دارند.
مدیر اجرایی مسابقات ای سی ام ( ACM ) افزود: مسابقات جهانی ای سی ام هرسال مانند المپیاد برنامه نویسی برگزار می شود که سخت است و معمولا یک یا دو سهمیه بیشتر نداریم و امیدواریم امسال دو تیم در این مسابقات شرکت کنند.
وی گفت: از 58 دانشگاه مختلف در این دوره از مسابقات شرکت کردند که هرکدام از دانشگاه ها براساس امتیازی که از سال قبل داشتند یک تا چهار تیم را در این دوره از مسابقات شرکت دادند .
مدیر اجرایی مسابقات ای سی ام ( ACM )افزود: بیشترین شرکت کننده از دانشگاه صنعتی شریف، تهران ، شهید بهشتی و دانشگاه فردوسی مشهد بود که هرکدام 4 تیم داشتند.
ضرابی زاده گفت: نتایج مسابقات بعدازظهر امروز مشخص می شود و تا ساعت 16 نتایج را به صورت عمومی اعلام می کنیم.
وی افزود: امسال سعی کرده ایم این مسابقات را در سطح کشور گسترش دهیم به طوری که درمرحله انتخابی از 200 تیم در سال گذشته به بیش از 600 تیم رسیدیم و سال آینده امیدواریم به هزار تیم برسانیم زیرا شرکت در این مسابقات در ارتقای مهارت های برنامه نویسی و علوم رایانه بسیار تاثیرگذار است.