به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، نماینده رییس جمهور در ستاد اقامه نماز در چهارمین اجلاس استانی نماز در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات
اسلامی قزوین با بیان این مطلب گفت: مدیران و مسئولان از همه ظرفیتهای خود برای ادای این فریضه الهی استفاده کنند.
محمدحسین رضایی افزود: برنامههای آموزشی ویژه مربیان و ائمه جماعات در کنار بهره گیری از استادان فن در حوزه مهارتهای زندگی میتواند به ترویج نماز کمک کند.
استاندار هم گفت: با برنامه ریزیهای درست نباید اجازه دهیم تلاشها و زحمات فعالان عرصه نماز در ترویج این فریضه دینی به هدر رود.
عبدالمحمد زاهدی افزود: در مدارس و برخی نقاط شهری و راههای ارتباطی استان درخصوص برپایی نماز جماعت مشکلاتی وجود دارد که باید مدیران و مسئولان استان برای رفع آنها اقدام کنند.
به گفته او امروزه وضع نمازخانهها در ادارات به ویژه در مجتمعهای بین راهی بهتر شده و هر چقدر که جلوتر میرویم عملکرد دستگاهها در این زمینه بهتر میشود.
استاندار اضافه کرد: ائمه جماعات، هیات امنا، نظم و آراستگی مساجد و رفتار خادمان مساجد از جمله مواردی هستند که در جذب نمازگزاران اهمیت دارند و باید به آنها توجه ویژه داشت.
نماینده، ولی فقیه و امام جمعه قزوین هم گفت: اقامه نماز موجب کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه میشود و وقتی مسئولان هم برای اقامه این فریضه ورود کنند اثرگذارتر خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین عابدینی افزود: اقامه نماز اگر در جامعه واقعی باشد، فاصله طبقاتی و فقر و فلاکت را از بین میبرد.
امام جمعه قزوین اضافه کرد: عفت، اخلاق، رعایت کرامت انسانها و وحدت و همدلی، معیارهای دیگر اقامه نماز در جامعه هستند که نشان میدهند در جامعه، نماز به درستی اقامه میشود.
رئیس ستاد اقامه نماز استان قزوین هم گفت: به برکت انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی در حدود ۷۳ هزار نماز جماعت در مدارس و ۴ هزار و ۵۰۰ نماز جماعت در دانشگاه ها و بیمارستان ها اقامه می شود و بیش از ۳ هزار مسجد، نماز خانه و سکوی نماز در راه های مواصلاتی وجود دارد.
به گفته حجت الاسلام سید قریش موسوی؛ در استان قزوین هم بیش از ۲ هزار نماز جماعت در مدارس اقامه می شود که در مدارس ۳۲۰ نفر امام جماعت روحانی و مابقی فرهنگی هستند که اقامه نماز می کنند.