پخش زنده
امروز: -
رییس رسانه ملی در حکمی دکتر علی اصغر غلامرضایی را به عنوان نخستین رییس دانشگاه صدا و سیما منصوب کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، عزت الله ضرغامی رییس رسانه ملی و رییس هیئت امنای دانشگاه صدا و سیما با توجه به مراتب علمی دکتر علی اصغر غلامرضایی و تایید هیئت امنا این حکم را صادر کرده است.
خبر تغییر دانشکده صدا و سیما به دانشگاه را معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 27 آذر در یازدهمین گردهمایی پژوهشگران رسانه ملی اعلام کرد.
دکتر حسین نادری منش گفته بود: طبق مصوبه وزارت علوم، برای تبدیل دانشکده به دانشگاه باید پنج دانشکده وجود داشته باشد که طی دو سال و نیمی که دانشکده صدا و سیما تعامل بیشتری با وزارت علوم برای ارتقا برقرار کرده بود، زیر ساخت های مورد نیاز فراهم و موافقت اصولی آن صادر شد.
پیش از این نیز نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از دانشکده صدا و سیما به توانمندیها و امکانات دانشکده صدا و سیما در مسیر ارتقا به مجتمع عالی دانشگاهی رسانه ملی مهر تأیید زدند.
در پی تاسیس و آغاز به کار تلویزیون در کشور و گستردگی فعالیت سازمان رادیو و تلویزیون به ایجاد موسسهای که نیروی انسانی مورد نیاز این سازمان را تامین و تربیت کند، احساس نیاز شد. بعد از فراهم آمدن مقدمات کار در سال1348موسسهای به نام «مدرسه عالی تلویزیون و سینما» تشکیل شد که دانشآموختگان آن به فعالیت در سازمان رادیو و تلویزیون و حوزه سینما مشغول شدند. این موسسه کار خود را با یک دوره کوتاه مدت یک ساله آغاز کرد.
بعدها این دوره به دو دوره دو ساله (کاردانی) در رشته های تولید و فنی ارتقا یافت. در همین زمان دورههای کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، تحقیق در ارتباطات جمعی و مهندسی الکترونیک نیز در مدرسه عالی تلویزیون و سینما طراحی و اجرا شد.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، ضرورت ایجاب کرد که این موسسه فقط به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز سازمان صدا و سیما بپردازد.
ابتدا نام موسسه به «مرکز آموزش فنی» و سپس به «دانشکده صداوسیما» تغییر یافت.
در سال1361مقطع کاردانی تولید این دانشکده به مقطع کارشناسی تولید ارتقا یافت و در سال 1374دوره کارشناسی ناپیوسته فنی (مهندسی مخابرات) و در سال1375دوره کارشناسی ارشد تولید سیما نیز به دورههای دانشکده افزوده شد.
از سال1376رشته کارشناسی ارتباطات نیز با پذیرش دانشجو به جمع رشتههای تحصیلی دانشکده پیوست.
دانشکده صداوسیما هم اکنون هفت گروه آموزشی شامل تولید ، مهندسی رسانه ، ارتباطات ، موسیقی، رادیو، هنرهای رایانهای ، معارف اسلامی و دروس عمومی دارد که دانشجویان آن در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.