مديرعامل موسسه محكم کهگیلویه و بویراحمد
اعتبار بیمارستان تخصصی کهگیلویه و بویراحمد معطل زمین
مدیرعامل موسسه محکم کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت اختصاص نیافتن زمین اعتبار ۵ میلیارد تومانی بیمارستان تخصصی کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی کهگیلویه و بویراحمد برگشت خواهد خورد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،مديرعامل موسسه حمايت از كودكان با ناهنجاريهاي مادرزادي(محكم) استان گفت: بیمارستان 32 تختخوابی تخصصی برای کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی در انتظار زمین است.
فاضل عباسی در نشست کمیته بیماران خاص استان افزود: در صورت نبود زمین، اعتبار5میلیارد تومانی بیمارستان 32 تختخوابی تخصصی برای کودکان با ناهنجاریهای مادرزادی برگشت می خورد.
وی با بیان اینکه طبق قرار این بیمارستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ساخته می شود ادامه داد: در نشستی مقرر شده بود منابع طبیعی و شورای شهر هم برای اختصاص زمین همکاری کنند که تاکنون این موضوع عملی نشده است.
مديرعامل موسسه محكم استان اضافه کرد: از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی انتظار است برای ایجاد بخش جراحی اطفال در استان اقدامات لازم را انجام دهند.
عباسی با اشاره به آغاز فعالیت موسسه محکم از اسفند ماه سال 95 در استان گفت: تاکنون 1764نفر بیمار با ناهنجاریهای مادرزادی در این موسسه پذیرش و نام نویسی شدند که از این تعداد 384نفر در شهرهای تهران، شیراز و اهواز بستری و درمان شدند.
وی افزود: در سال گذشته 460میلیون تومان و از ابتدای سالجاری تاکنون 354 مییلون تومان برای درمان و بستری این بیماران هزینه شده است.
عباسی ادامه داد: در مجموع 35 نوع بیماری تحت پوشش این موسسه است که از جمله مهمترین آنها بیماری های لب شکری، شکاف کام و بیماری های قلبی و مغزی است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری هم در این جلسه گفت: کلینک بیماران خاص استان با همکاری خیرین سلامت در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج ایجاد و راه اندازی می شود.
حجت الاسلام سید علی فتح میرمحمدی افزود: موسسات خیرین سلامت با همکاری فرمانداران در شهرهای دوگنبدان و دهدشت ایجاد و راه اندازی می شود.
میرمحمدی با بیان اینکه در دهه 80 حدود 800 بیمار تالاسمی در استان وجود داشت اضافه کرد: با فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و انجام اقدامات پیشگیرانه هم اکنون این تعداد به 335 بیمار کاهش یافته است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد:انجمن های بیماران خاص و صعب العلاج می توانند در جهت فرهنگ سازی و پیشگیری نقش بسزایی داشته باشند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این نشست گفت: 700میلیون تومان در سال 95، یک میلیارد و 100 میلیون تومان در سال 96 و طی 6 ماهه امسال 750 میلیون تومان در زمینه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج استان تخفیف داده ایم اما بیشتر این تخفیفات به ما پرداخت نشده است.
دکتر امام بخش قائدی افزود: اکثر مردم این استان فقیرند و بیماران خاص از تمکن مالی و بضاعت پایینی برخوردارند که لازم است دستگاههای متولی و موسسات خیریه در این زمینه همکاری بیش از پیش داشته باشند.
دکتر غلامعباس سبز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم گفت: مرکز پزشکی هسته ای استان قرار بود با همکاری بانک پارسیان ایجاد و راه اندازی شود اما با وجود 100میلیون تومان هزینه در حد ستونهای ساختمان مانده و می توانیم این مرکز را با همکاری مجمع خیرین سلامت به تکمیل و به بهره برداری برسانیم.
سالار جوکار، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه کلنیک بیماران خاص استان با 500 متر زیر بنا ایجاد می شود گفت: یک میلیارد تومان برای این کلنیک پیش بینی شده که تاکنون اختصاص داده نشده است.
رابط پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: استان تاکنون نسبت به جمعیت رتبه دوم اهداء عضو کشور را دارد.
سینا سعیدی سوق افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون اعضای 17 بیمار مرگ مغزی استان با رضایت خانواده هایشان اهداء شد که از این بیماران 58 عضو برداشته و پیوند زده شد.