محققان علوم پزشکي؛
محصولات پروبیوتیک در بهبود آنفلوانزای گوارشی کودکان بی تاثیر است
محصولات لبنی پروبيوتيک در کودکان مبتلا به آنفلوانزای گوارشی هیچ تاثیری ندارند و والدین نباید پول خود را برای مصرف این مواد خرج کنند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما، محققان علوم پزشکی در دانشگاه واشنگتن در شهر سنت لوئیس آمریکا اعلام کردند محصولات پروبیوتیک هیچ کمکی به بهبود کودکان مبتلا به آنفلوانزای گوارشی نمیکنند.
نتایج بررسی این محققان در شماره اخیر نشریه پزشکی نیوانگلند منتشر شده است. دکتر فیلیپ تار و همکارانش میگویند این محصولات لبنی در کودکان مبتلا به آنفلوانزای گوارشی هیچ تاثیری ندارند و والدین نباید پول خود را برای مصرف این مواد خرج کنند بلکه بهتر است برای کمک به درمان کودکشان از سبزیجات و میوههای تازه استفاده کنند.
فراگیری محصولات لبنی پروبیوتیک بسیار گسترده شده به طوری که بازار جهانی آن در سال ۲۰۱۵ به ۳۷ میلیارد دلار رسید و تا سال ۲۰۲۳ به ۶۴ میلیارد دلار خواهد رسید.
پیشتر محققان در انجمن بیماریهای گوارشی کودکان آمریکا، بیمارستان معتبر کودکان سین سیناتی و کالج سلطنتی متخصصان اطفال استرالیا اعلام کرده بودند استفاده از پروبیوتیکها روشی مناسب برای بازگشت فلور میکروبی طبیعی روده است و به تکثیر باکتریهای مثبت گوارشی کودکان کمک میکند.
ولی در مطالعه اخیر، محققان با بررسی ۹۷۱ کودک که بین سه ماه تا چهار سال داشتند به این نتیجه رسیدند که مشکلات گوارشی ناشی از آنفلوانزای گوارشی اطفال، با مصرف پروبیوتیکها هیچگونه بهبود نخواهد یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از تامپا در آمریکا، مصرف روزانه محصولات پروبیوتیک در آمریکا مبلغی در حدود بیست دلار هزینه خواهد داشت.