پخش زنده
امروز: -
در این روش پیازهای زعفران در دما، نور و رطوبت مناسب نگهداری و آب مورد نیاز برای رشد فقط از طریق رطوبت محیطی تأمین میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر جهاد کشاورزی میاندورود با اشاره به کشت آیروپونیک (بدون خاک و آب) زعفران در بخش مرکزی این شهرستان گفت : در این روش پیازهای زعفران در دما، نور و رطوبت مناسب که در بازهی زمانی متغیر است، نگهداری و آب مورد نیاز برای رشد فقط از طریق رطوبت محیطی تأمین میشود.
موسوی برداشت چند برابری و افزایش کیفیت محصول در مقایسه با کشت سنتی،بالابردن دوره تناوب کشت در طول سال (حداقل سه دوره کشت در فصل تابستان و پاییز و حداکثر دو دوره کشت در فصل زمستان و بهار) و استفاده از فضای کمتر را از مزایای این نوع کشت اعلام کرد.
به گفته وی در این روش کشت در هر هکتار بطور میانگین 23 تا 25 کیلو زعفران خشک شده تولید می شود در صورتی که متوسط عملکرد این محصول در روش کشت سنتی ، هفت کیلو در هر هکتار است.