پخش زنده
امروز: -
از سنتهای رایج در گلستان به ویژه در ماههای محرم و صفر پخت حلیم نذری و توزیع آن بین اقوام و نیازمندان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گلستان حلیم غذایی مقوی و اصیل با ترکیب گوشت گوشفند و بلغور گندم و نخود است که گلستانی ها برای برآورده شدن حاجات و رفع گرفتاری ها با پخت و اطعام آن به یاد اهل بیت علیه السلام ، این سرچشمه های نور را واسطه درگاه الهی قرار می دهند و مدد می جویند.
معمولا دیگ های حلیم در کوچه و یا پارکینگ خانه های بار گذاشته می شود تا رهگذران و همسایه ها نیز با هم زدن آن در این نذر سهیم شوند.