پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر نیروی انتظامی کشور گفت: مبارزه با قاچاقچیان موادمخدر و سوداگران مرگ با جدیت ادامه مییابد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، سردار محمدمسعود زاهدیان در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر هرمزگان افزود: اشراف دقیق اطلاعاتی و تقویت یگانهای مبارزهای از مهمترین اقدامات و برنامههای پلیس مبارزه با موادمخدر در کشور است.
وی در جمع مدیران دادگستری، دادستانها و فرماندهان نظامی و انتظامی هرمزگان گفت: در نیمه نخست امسال نیروی انتظامی و دیگر سازمانها بیش از ۵۰۰تن انواع موادمخدر در کشور کشف و ضبط کردند.
وی افزود: این میزان پنج درصد بیشتر از پارسال است.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر نیروی انتظامی کشور گفت: در همین مدت ماموران نیروی انتظامی هرمزگان نیز ۳۸تن و ۸۰۰کیلوگرم موادمخدر کشف کردند که هشت درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
سردار محمدمسعود زاهدیان افزود: با افزایش میزان کشفیات موادمخدر در کشور، مقابله با قاچاقچیان و عوامل توزیع در دستور کار مسئولان دستگا ههای مرتبط قرار گرفته است.
وی گفت: بخشی از موادمخدر در هرمزگان از دریا قاچاق میشود.
سردار محمدمسعود زاهدیان افزود: توسعه و تجهیز یگانهای دریابانی در این استان از اولویتهای کاری پلیس مبارزه با موادمخدر کشور است.
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه یا موادمخدر کشور نیز در این نشست گفت: در چهل سال گذشته پلیس مبارزه با موادمخدر سه هزار و ۸۰۰شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
اسداله هادی نژاد افزود: تاکنون تلاشها و برنامههای زیادی برای مقابله با سوداگران مرگ در کشور انجام شده است.
وی گفت: برای مقابله جدی با قاچاقچیان موادمخدر در دریا از ظرفیتهای موجود در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران استفاده خواهیم کرد.
معاون قضایی دادستان کل کشور در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر هرمزگان گفت: برای برخورد با توزیع کنندگان موادمخدر در کشور استانها بیشتر ارزیابی میشوند.
سعید عمرانی افزود: اتاقهای فکر برای ارائه راهکارهای مناسب وموثر در مبارزه شکل گرفته است و با هماهنگی دستگاههای مقابله کننده برنامههای جدیدی اجرا میشود.
استاندار هرمزگان در پایان این نشست گفت: وجود موادمخدر تهدیدی جدی برای اجتماع امروز و بویژه خانوادهها به شمار میرود.
فریدون همتی افزود: مصرف موادمخدر نباید به یک امر عادی بین مصرف کنندگان تبدیل شود و مسیر مقابله با آنان باید با جدیت و سرعت بیشتری دنبال شود.
وی گفت: هرمزگان دوهزار و ۴۰۰کیلومتر مرز خشکی، ساحلی و مرز جزایر دارد که از اهمیت ویژهای نسبت به دیگر استانها برای مقابله با سوداگران مرگ برخوردار است.
استاندار هرمزگان گفت: ایجاد جادههای ساحلی در هرمزگان به تامین امنیت سواحل کمک میکند.
وی گفت: تا پایان امسال مسئولان سه شهرستان استان که بیشترین فعالیت و اقدمات مقابلهای با سوداگران مرگ داشته اند قدردانی میشود.
در این نشست مهمترین برنامههای دستگاههای مقابله کننده با موادمخدر در کشور تا پایان امسال بررسی شد.