پخش زنده
امروز: -
معاون پذیرش و ناشران فرابورس گفت: اطمینان از استقرار حاکمیت شرکتی و اجرایی شدن آن برای شرکت هایی که قصد ورود به بازار سهام را دارند، یکی از اصول بنیادی است که در فرابورس نیز به آنتوجه می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سید مهدی علم الهدی در حاشیه نشست "یک دیدار یک عرضه" افزود: در بازار دارایی فکری فرابورس، ۲۶۲ اختراع وجود دارد که معامله ۹ اختراع نیز در چند ماه اخیر با ارزش حدود ۶ میلیارد تومان انجام شده است.
وی ادامه داد: در بخش صندوق های جسورانه، ۵ صندوق در تابلو وجود دارد که حجم معاملات آن به ۱۴۵ میلیارد تومان رسیده است.
علم الهدی با اعلام این که موافقت اصولی ۹ صندوق جسورانه در فرابورس صادر شده گفت: پذیره نویسی یک صندوق در هفته آینده در فرابورس انجام می گیرد که صندوق بازنشستگی کشوری موسس آن خواهد بود و این صندوق در حوزه بیمه و بانک فعالیت خواهد کرد.
به گفته ویدر حوزه صندوقها نیز اتفاقهای جدیدی در راه است و سه حوزه فیلم، اکتشاف معدن و کشاورزی از جمله زمینه های سرمایهگذاری جسورانه جدید خواهند بود.
معاون پذیرش و ناشران فرابورس افزود: دستورالعمل صندوق سرمایه گذاری خصوصی (PE) نیز در هیئتمدیره سازمان بورس تصویب شده و در انتظار ابلاغ آن هستیم.
علم الهدی اظهار داشت: در راستای تاسیس این صندوق، ۳درخواست به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان اعلام شده است. همچنین یک صندوق نیز در زمینه تاسیس صندوقهای سرمایهگذاری "صندوق در صندوق" به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان، درخواست خود را به فرابورس ارسال کرده است.
همچنین ویبا اعلام این که ۱۳ درخواست پذیرش شرکت های دانش بنیان ارائه شده افزود: دستور العمل صندوق های سرمایه گذاری خصوصی نیز در سازمان بورس تصویب شده اما هنوز ابلاغ نشده است.
گفتنی است شرکت داروسازی آوه سینا به عنوان یکصد و یکمین شرکت در بازار دوم فرابورس هفته آینده برای اولین بار پس از پذیرش و با احراز همه شرایط عرضه اولیه می شود. بر اساس این گزارش، این ناشر به عنوان یکصد و یکمین شرکت حاضر در بازار دوم فرابورس با نماد معاملاتی «داوه» و در گروه مواد و محصولات دارویی در تاریخ ۱۶ اسفند ماه ۹۶ از سوی هیات پذیرش فرابورس در فهرست نرخ های این بازار درج و به احتمال زیاد طی یکشنبه هفته پیش رو به روش ثبت سفارش عرضه اولیه می شود.
بر اساس این گزارش ارزش گذاری هر سهم شرکت داروسازی آوه سینا با سرمایه ۳۵ میلیارد تومانی و بر اساس روش جریان نقدی تنزیل شده(DCF) معادل با ۳۵۱ تومان و ۸ ریال، روش تنزیل سود های تقسیمی معادل با ۲۳۸ تومان و ۶ ریال و بر اساس روش نسبی معادل با ۳۳۶ تومان و ۹ ریال برآورد شده که با محاسبه میانگین، ارزش ذاتی هر سهم معادل با ۳۰۹ تومان و یک ریال برآورد می شود.
دارایی های «داوه» در سال ۹۶ به ۹۰۷ میلیارد ریال رسیده است که از این میزان ۵۹۲ میلیارد ریال به دارایی های جاری اختصاص دارد. دوره وصول مطالبات این شرکت از ۳۹۸ روز به ۳۳۸ روز در سال ۹۶ کاهش یافته است.
از سویی دیگر، موجودی کالای این شرکت در پایان سال ۹۶ به ۱۱۹ میلیارد ریال رسیده که نسبت به سال ۹۵ حدود ۲۰ میلیارد ریال کاهش یافته است. همچنین دوره گردش موجودی کالا به ۹۷ روز کاهش یافته و سود هرسهم سال ۹۶ را ۴۲۲ ریال اعلام کرده است.