برداشت دانه روغنی کنجد از اراضی کشاورزی شهرستان مهر آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: برداشت کنجد در این شهرستان از نیمه دوم مهرماه آغاز شده و پیش بینی میشود تا نیمه اول آبان ماه ادامه داشته باشد.
مظاهری افزود: امسال کشاورزان ۴ بخش وراوی، مرکزی، گله دار، اسیر شهرستان مهر هزار هکتار از زمینهای کشاورزی خود را به کشت کنجد اختصاص داده اند که از این میزان ۵۰۰ هکتار به صورت بی خاک ورزی کشت شده است. وی ادامه داد: پیش بینی میشود امسال بیش از هزار و ۶۰۰ تن دانه روغنی کنجد برداشت و روانه بازار مصرف شود. مظاهری گفت: دانه روغنی کنجد تولید شده در این شهرستان علاوه بر تامین نیاز فارس به استانهای بوشهر، قم، یزد، کرمان، اصفهان هم عرضه میشود و به صورت محصولات فرآوری شده مثل ارده، روغن کنجد، حلوا شکری، حلوا ارده و شیرینی مصرف میشود. کنجد یک محصول گرمسیری است و در مقایسه با سایر محصولات زراعی به آب کمتری نیاز دارد و برای جایگزین کردن محصولات زراعی که به آب بیشتری نیاز دارند، کنجد بهترین محصول است. کنجد گیاهی است یک ساله با ارتفاع حدود یک متر که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک است. کنجد دارای پروتئین، ویتامینهای A، B۲، D، E. F. و لسیتین است.