چرايي تلاش براي باز کردن پاي داعش به حمله تروريستي در اهواز؟
ساعتي پس از اينکه سخنگوي گروه تروريستي موسوم به الاحوازيه مسووليت حمله به مراسم رژه در اهواز را به عهده گرفت حاميان اين گروه براي جلوگيري از سوخته شدن اين گروه که مقر آن در انگليس است پاي داعش را به ماجرا باز کردند.
روز شنبه 31 مرداد ماه هم زمان با برگزاري مراسم رژه نيروهاي مسلح ارتش وسپاه پاسداران انقلاب اسلامي به مناسبت گرامي داشت هفته دفاع مقدس در اهواز، چند تروريست مسلح مردم حاضر در مراسم رژه را به رگبار گلوله بستند که در جريان اين حمله دستکم 29 نفر از هم وطنانمان شهيد و دهها نفر ديگر زخمي شدند.
دقايقي پس از اين حمله تروريستي "يعقوب حرالتستري سخنگوي جريان تروريستي و تجزيه طلب موسوم به جنبش الاحواز با تلويزيون ايران اينترنشنال که دفتر آن در لندن است گفتگو و مسووليت اين حمله را به عهده گرفت.
حمله به مردم در مراسم رژه در اهواز اولين عمليات تروريستي اين گروه نيست و پيش از اين نيز چنين حملاتي از سوي گروه تروريستي موسوم به الاحواز در استان خوزستان از جمله حمله به کاروان راهيان نور انجام شده است. نکته مهم اينجاست که اين گروه که اقدامات تروريستي اش محرز شده است آشکارا در لندن فعاليت دارد و با برگزاري نشست ها و جلسات مختلف حملات و فتنه گري هاي خود را طراحي مي کند بدون اينکه با منع قانوني روبرو شود.
آخرين نشستي که اين گروه تروريستي در لندن برگزار کرد در فرودين ماه سال جاري بود که در آن چند گروه ضد انقلاب ديگر نيز شرکت کردند.
لندن با پناه دادن به تروريست هاي جريان موسوم به الاحواز و بهره مند کردن اين گروه از بنگاههاي تبليغاتي بي بي سي، ايران اينترنشنال و من وتو، در سازماندهي و طراحي حمله تروريستي اهواز نقش دارد.
دولت انگليس که همچون امريکا مدعي مبارزه با تروريسم است نه تنها جلو فعاليت اين گروه را نگرفته است بلکه با پناه دادن به سران اين گروه تروريستي چون، محمود احمد الاحوازی، حسن راضي و علی قاطع الاحوازی اجازه داده است که آنها از بلندگوهاي تبليغاتي چون بي بي سي فارسي، بي بي سي عربي، تلويزيون ايران اينترنشنال و تلويزيون من و تو که دفاتر آنها در لندن است بهره مند شوند و طرح هاي خود را براي فتنه افکني در ايران اجرا نمايند.
البته لندن ممکن است که مدعي شود به دليل آزادي بيان نمي تواند مانع فعاليت اين گروه شود اما سوال اينحاست که با توجه به روشن بودن نقش اين گروه در حملات تروريستي و کشتار مردم، چه توجيهي در پناه دادن لندن به اين گروه وجود دارد؟ روشن است که سباست تفرقه بيانداز و حکومت کن يکي از اصول اصلي سياست هاي دولت انگليس بوده و ترديدي نيست که گروههاي آلت دست و تروريستي چون الاحواز ابزار و جاده صاف کن سياست هاي لندن هستند و اگر لندن بخواهد مانع فعاليت چنين گروههايي باشد بايد تعجب کرد.
يکي ديگر از طرف هايي که از چنين گروه تروريستي حمايت مي کند جناح کودتاگر سعودي به سرکردگي محمد بن سلمان وليعهد عربستان است که آشکارا اعلام کرد که با حمايت از چنين گروههايي آتش را به خاک ايران خواهد کشاند و اکنون اين دولت انگليس است که بايد بر اساس چنين مستنداتي پاسخگو باشد چرا اجازه فعاليت اين گروه تروريستي را در خاک خود مي دهد و بنگاههاي تبليغاتي اش را در اختيار اين گروه مي گذارد؟
به نظر مي رسد انگشت اتهام به سوي لندن و جناح کودتاگر در سعودي سبب شد تا ساعتي پس از لو رفتن همکاري آنها با گروه تروريستي الاحوازيه، با اينکه سخنگوي اين گروه مسووليت حمله تروريستي به مراسم رژه در اهواز را به عهده گرفته بود، پاي داعش به ماجرا باز شود و از سوي برخي رسانه ها از جمله العربيه و رويترز ادعا شود که داعش مسووليت اين حمله تروريستي را به عهده گرفته است.
به نظر مي رسد با توجه به ابعاد گسترده جنايت گروه تروريستي الاحوازيه، حاميان اين گروه در صددند با تبرئه اين گروه از اين حمله تروريستي از يکسو از سوخته شدن اين جريان تروريستي همچون سوخته شدن جريان منافقين جلوگيري نمايند و همچنان اين گروه را به عنوان گروهي اپوزيسيون معرفي نمايند و از سوي ديگر توجيهي براي حمايت مالي و تبليغاتي و پناه دادن به عناصر اين گروه تروريستي داشته باشند.
اين رويکرد در حالي است که نخست بايد گفت سخنگوي گروه تروريستي موسوم به الاحوازيه به سرعت مسووليت اين عمليات را به عهده گرفت و دوم اينکه داعش عملا نابود شده است و براي اينکه نشان دهد هنوز فعال است معمولا هر حادثه اي را که در هر کجاي جهان رخ دهد به عهده مي گيرد و بنابر اين گزارش هايي که در مورد داعش منتشر مي شود خيلي معتبر نمي باشد و نبايد وارد بازي رسانه اي براي تبرئه گروه تروريستي الاحوازيه وحاميان آن شد.
----------------------------------
رضا محمدمراد