به گزارش
خبر گزاری صدا و سیما مر کز کرمانشاه هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در آیین افتتاحیه نوزدهمین نشست سالانه اتحادیه
انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور اظهار داشت: امیدواریم مطالبات دانشجویان در جهت پیشرفت و توسعه کشور به راهکار تبدیل شود.
وی با تأکید بر اینکه دانشجویان باید نقاط ضعف و قوت انقلاب را منعکس نمایند، افزود: علیرغم تنگناها تهدیدات، جمهوری اسلامی ایران نقاط قوت زیادی را در طول چهار دهه داشته است و دشمنان ناجوانمردانه حقایق و کارکردهای نظام را زیر سؤال میبرند.
مهندس بازوند با گرامیداشت هفته دولت، شهیدان رجایی و باهنر را الگوی بسیار خوبی برای مدیریت کشور دانست و بیان کرد: تلاش و کوشش و خدمت به مردم، زائیده تفکر این دو شهید بزرگوار بود.
وی توجه به محرومیت زدایی در سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب را جزو لاینفک نظام عنوان کرد و گفت: قشر دانشجو میتواند تهدیدات را به فرصت تبدیل کند و در این صورت است که جامعه از مطالبات دانشجویان راضی میشود.
وی کرمانشاه را ازاستانهای ثروتمند و دارای ظرفیتهای عظیم در حوزه نفت، صنعت، کشاورزی، آب و خدمات عنوان کرد
استاندار کرمانشاه سپس در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان حضور یافت و به سؤالات دانشجویان از دانشگاههای مختلف کشور پاسخ داد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه باید به کمک توسعه کشور بیاید، گفت: دانشگاه رازی در بحث توسعه استان با تدوین سند آمایش به خوبی نقش آفرینی کرده است و این مهم بیانگر نزدیکی دانشگاه به توسعه استان است.
در پایان این مراسم، تندیس نوزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور به استاندار کرمانشاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه رازی و رئیس دانشگاه رازی اهدا شد.
دکتر محمدابراهیم اعلمیآلآقا رئیس دانشگاه رازی در آیین افتتاحیه نوزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور که روز جمعه دوم شهریور ماه ۱۳۹۷ در این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از زحمات استاندار کرمانشاه در رسیدگی به زلزلهزدگان استان، اظهار داشت: بنده حدود ۴۴ سال از عمرم را در فضای دانشگاه و جنبش دانشجویی سپری نمودم و حقیقتاً دانشجو از دیرباز قشر معزز و تأثیرگذار در جامعه بوده است.
وی به اثرگذاری دانشجویان در پیشبرد جریان انقلاب اشاره کرد و گفت: نام دانشجو در تاریخ ایران همواره به عنوان قشر ایثارگر و مطالبهگر مطرح بوده و دانشجویان سعی نمایند همواره این مسیر را پاسداری کنند و روحیه مطالبهگری خود را حفظ نمایند.
دکتر اعلمیآلآقا در ادامه دانشجو و دانشگاه را چشم امید جامعه توصیف کرد و گفت: دانشجو باید اولین حنجره صدای مبارزه با فساد و برخورد با تبعیض باشد.
وی با تأکید بر ضرورت پویایی هرچه بیشتر دانشگاه و تحلیل شرایط بحرانی کشور توسط دانشجویان، تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر نگاه دانش بنیانانه و درونزایی که اقتصاد مقاومتی از آن نشأت میگیرد، تأکید جدی دارند و نگاه دانش بنیان در بحث توسعه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و دانشگاه باید موتور محرکه این تفکر باشد.
رئیس دانشگاه رازی در ادامه بیان کرد: باید از تشکلهای دانشجویی با سلایق سیاسی مختلف حمایت کرد تا در صحنه تاثیرگذاری در هدایت و اصلاح جامعه، نقش خود را ایفاء کنند.
این مسئول، برگزاری جلسات نقد و مناظره را از اصلیترین محورهای راهبردی دانشگاه رازی در راستای تقویت وحدت و همگرایی دانست و افزود: این مسیر وحدت ملی را تضمین میکند و اگر ظرفیت گفتگو را در دانشگاه ایجاد کنیم، بسیاری از نگاههای کینه توزانه حذف میشود.
وی با تأکید بر اینکه باید بستر تلاقی نظرات در فضای گفتمان و مناظره در دانشگاه فراهم شود، گفت: این بستر در اختیار تشکلهای دانشجویی است و سعی ما بر حمایت از این مسیر بوده و باعث افتخار است مجموعه سلایق در دانشگاه رازی در حال فعالیت هستند.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل کشور هم در این همایش گفت:: تشکلهای دانشجویی دستاوردهای انقلاب را برای مردم تبیین کنند
محمدرضا گلرو مفرد اظهار داشت: این اتحادیه از بزرگترین و مؤثرترین تشکلهای دانشجویی در کشور است.
گلرو مفرد تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی را از رسالتهای انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای کشور دانست و افزود: این اتحادیه قریب به ۶۰ دفتر در سراسر کشور دارد.
وی با اشاره به کارنامه موفق انقلاب اسلامی ایران در بحث تحقق مردم سالاری دینی، استقلال و جمهوریت، گفت: تبیین دستاوردهای انقلاب برای مردم در حوزههای مختلف از وظایف تشکلهای دانشجویی است.
گلرو مفرد «نوگرایی در حکومت، جوان گرایی، شفافیت» را شعار اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل کشور دانست و بیان کرد و گفت: جوانگرایی در میان مسئولان باید مورد توجه قرار بگیرد.
دبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل کشور تأکید کرد: اگر شفافیت در ارکان مختلف نظام جاری و ساری شود، فسادها و بسیاری از رانتها حذف میشود.