به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، امام جمعه اهل سنت جزیره کیش با بیان اینکه تنوع قومی و فرهنگی در هر کشوری به غنای تاریخی و فرهنگی آن کمک بزرگی می کند، گفت: جزیره کیش در ایران اسلامی را باید منطقه ای منحصر به فرد دانست که از دیرباز محل زندگی مردمانی بوده است که برای دفاع از کیان این مرز و بوم همواره در مقابل دشمنان ایستادگی کرده اند.
شیخ یعقوب شمس افزود: تقدیر از افرادی که برای ثبت تلاش های فرهنگی، تاریخی و قومی هر منطقه ای سرمایه گذاری می کنند کاری پسندیده است.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز کیش هم با بیان اینکه در جزیره کیش سوژه های متنوع و پنهان زیادی برای معرفی جزیره کیش وجود دارد گفت: مستند ساز تنها یک تصویر بردار نیست و در وهله اول پژوهشگری است که می کوشد به بهترین شکل ممکن جنبه های مختلف موضوع را کشف و به تصویر بکشاند.
علیرضا نجابت با بیان اینکه صدا و سیمای مرکز کیش در سالیان گذشته تولیدات فاخری را برای معرفی ناگفته های کیش تولید کرده است گفت: برنامه ها و طرح های متنوعی وجود دارد که برای خلق انها نیازمند همکاری و تعامل بيشتر سازمان منطقه آزاد کیش و بخش خصوصی هستیم چرا که صدا وسیمای کیش متعلق به جزیره است و در راستای اعتلای همه جانبه آن گام بر می دارد
وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه های مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در بدو ورود تغییر نگاه ها به جزیره کیش بوده است گفت: سوژه های متنوعی همچون کاریز، بومیان و حتی هنرمندان مطرح کشوری که در کیش حضور دارند همگی ظرفیت هایی است که می تواند به معرفی شایسته کیش کمک کنند.
معاون فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش هم با تاکید بر اینکه هیچ حیثیتی وجود ندارد که در نتیجه تلاش به دست نیامده باشد، گفت: یکی از دارایی های اصلی جزیره کیش وجود بومیانی است که از فرهنگی غنی برخوردارند و همچنان با فرهنگی پویا و زنده برای معرفی کیش بهترین شاخص اند.
حجت الاسلام والمسلمین یوسف پور هم گفت: کارهای فرهنگی نتایجی دراز مدت دارد که باید افرادی صبور و سخت کوش انها را انجام دهند.
وی تاکید کرد: فرهنگ و هنر تعریفی جامع دارد و تاثیر آن ماندگار است و به همین سبب باید کارهای فرهنگی برای معرفی درست جزیره کیش در اولویت قرار گیرد.