پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حمایت از طرحهای «دانش بنیان» از برنامههای جدی دانشگاه آزاد اسلامی است و در این خصوص از طرحهایی که توجیه اقتصادی داشته باشند، حمایت میکنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، فرهاد رهبر پیش از ظهر امروز با حضور در جلسه فراکسیون دانشگاه آزاد اسلامی در مجلس شورای اسلامی با نمایندگان عضو این فراکسیون دیدار و گفت وگو کرد که در ابتدای این جلسه نمایندگان عضو فراکسیون این دانشگاه به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.
رهبر با تشکر از حضور نمایندگان در این جلسه و با تبریک دهه کرامت، گفت: قطعاً از سخنان و راهنماییهای نمایندگان مجلس شورای اسلامی در برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهیم کرد و مجلس و نمایندگان را جدا از خود نمیبینیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۲۰ هزار دانش آموخته در مقطع دکتری و ۳۰ هزار دانشجوی دکتری در حال تحصیل دارد، افزود: بیشتر دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تمایل دارند پس از اتمام تحصیل جذب هیأت علمی این دانشگاه شوند. در حالی که این امکان وجود ندارد، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی میخواهیم در این زمینه راهکار و راه حل اساسی ارائه دهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه برای برون رفت از مشکلات موجود نیازمند کمک نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
رهبر با اشاره به مدیریت هزینهها برای رفع برخی از مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: به این منظور چارت سازمانی دانشگاه آزاد اسلامی را چابک و کوچک کردیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه نظام اداری کشور نتوانسته است از ساختار مناسبی استفاده کند، گفت: برخیها معتقدند باید از ساختار دولت در دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنیم که این کار به هیچ عنوان درست نیست.
وی در ادامه با اشاره اینکه ۹۰ درصد درآمد دانشگاه آزاد اسلامی از شهریهها تأمین میشود، افزود: این در حالی است که تنها ۳۰ درصد درآمدهای اغلب دانشگاههای دنیا از شهریه است.
فرهاد رهبر با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دیگر مجمع الجزایر پراکنده نیست و همه یک پیکر هماهنگ هستند، گفت: حمایت از طرحهای «دانش بنیان» از برنامههای جدی دانشگاه آزاد اسلامی است و در این خصوص از طرحهای که توجیه اقتصادی داشته باشند، حمایت میکنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به کاهش هزینهها در این دانشگاه تأکید کرد و افزود: هفته گذشته نخستین بار به جای سفرهای استانی و یا دعوت از روسای واحدهای استانی برای بررسی درآمدهای غیرشهریهای، جلسه ویدئو کنفرانس ارائه طرحهای دانش بنیان را برگزار کردیم که در این جلسه ۵ نفر از روسای استانهای دانشگاه آزاد اسلامی در زمان تعیین شده به ارائه جزییات طرحهای دانش بنیان خود پرداختند.
وی با تأکید بر اینکه برگزاری جلسات به صورت ویدئو کنفرانس سبب کاهش هزینههای رفت و آمد میشود، گفت: در این جلسه طرحهای دانش بنیان بررسی و راهکارهایی در راستای تجاری سازی و ورود به بازار ارائه شد.
فرهاد رهبر همچنین به انتشار آخرین رتبه بندی شانگهای اشاره کرد و افزود: براساس این رتبه بندی که امروز منتشر شد، دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۷ رشته جزو برترین دانشگاههای دنیا قرار گرفته و در ۱۷ رشته با پیشی گرفتن از دانشگاههای ایران مقام اول را کسب کرده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: رتبه بندی ۲۰۱۸ شانگهای بیانگر آن است که دانشگاه آزاد اسلامی همچنان از نظر علمی در حال پیشرفت است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص راه اندازی واحدهای بین الملل نیز گفت: برای ایجاد و توسعه واحدهای بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی با برخی از کشورها در حال مذاکره هستیم.