برپایی همایش تکریم از امام زادگان در آستانه اشرفیه
همزمان با دهه کرامت، مراسم تکریم امام زادگان گیلان با تجلیل از 50 نفر از اعضای هیئت امنائ و خادمان بقاع متبرکه در آستانه اشرفیه برگزار شد.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان در این مراسم که صبح امروز در حرم سید جلال الدین اشرفیه برگزار شد، نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نقش بقاع متبرکه و امام زادگان در گسترش فرهنگ دینی مردم ایران گفت : فرهنگ زیارت باعث تقویت روحیه ظلم ستیزی، آگاهی بخشی در مورد دین و مبارزه با جهل و ناآگاهی جامعه می شود.
آیت الله فلاحتی افزود : تقویت برنامه های بقاع متبرکه به عنوان کانون های اعتقادی و مذهبی باعث رشد و تکامل جامعه اسلامی و حفظ جوانان در مقابل هجمه های فرهنگی می شود.
وی گفت : افزایش صبر و حوصله در افراد ، افزایش برکات مادی و معنوی در زندگی مردم ، تقویت وحدت اجتماعی و تقویت پیوند میان ولایت و مردم از دیگر آثار زیارت قبور ائمه اطهار(ع) و امام زادگان است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به تلاش های نظام سلطه برای ایجاد نا آگاهی در جامعه اسلامی افزود : مردم ایران اسلامی، پیرو ولی فقیه هستند و همین امر، موجب شده تا زورگویان نتوانند آنان را فریب دهند.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه گیلان نیز گفت: از 8 هزار بقعه متبرکه در کشور، 940 امام زاده در گیلان قرار دارد که نشان از سابقه گیلانیان در تشیع و ارادت شان به خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد.
حجت الاسلام علیزاده گفت : تلاش می شود با همت هیأت امنا و خادمان امام زادگان ، این مکان ها به قطب های فرهنگی تبدیل شود.
در این مراسم از 50 نفر از اعضای هیئت امنائ و خادمان بقاع متبرکه گیلان تجلیل شد.