پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه الحیات ؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» تاکید کرد: هیچ گونه اطلاعاتی از چهار نظامی اسرائیلی اسیر شده به دست این جنبش به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه آن داده نخواهد شد بلکه باید هزینه هر اطلاعاتی درباره این اسرای اسرائیلی از سوی این رژیم پرداخت شود.
حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس تاکید کرد: آزادی اسیران فلسطینی از زندانهای رژیم اشغالگر اسرائیل یکی از اهداف راهبردی است که جنبش حماس دنبال می کند بلکه این هدف در راس اولویتهای آن قرار دارد.
وی همچنین در گفتگو با خبرگزاری بومی «شهاب» به مناسبت چهارمین سالگرد تجاوز اسرائیل به نوار غزه که در تابستان سال 2014 صورت گرفت، تصریح کرد: جنبش حماس پرونده اسیران اسرائیلی را با حکمت و درایت اداره می کند و جزئیات این پرونده بنا به اهداف مشخصی در دسترس نخواهد بود. از این رو برای دادن هر گونه اطلاعاتی درباره این پرونده باید هزینه ای پرداخت شود.
گفتنی است نظامیان رژیم صهیونیستی چهار سال پیش در چنین روزی بزرگترین عملیات نظامی خود را علیه نوار غزه آغاز کردند. این تجاوز پنجاه روز طول کشید و به شهادت دو هزار و یکصد شهروند فلسطینی منجر شد که یک سوم آنان را زنان و کودکان فلسطینی تشکیل می دهند. همچنین نزدیک به یازده هزار فلسطینی نیز در این تجاوز نظامی زخمی شدند.
در این جنگ نزدیک به هفتاد و شش افسر و سرباز اسرائیلی به هلاکت رسیدند و یک سرباز اسرائیلی به نام شاؤول اورون در محله الشجاعیه شرق شهر غزه به اسارت گرفته شد. همچنین هدار گلدن افسر اسرائیلی در منطقه ای نزدیک به سیم خاردارهای مرزی جنوب شرق شهر رفح (دورترین نقطه جنوب نوار غزه)، - و در نزدیکی منطقه ای که گیلعاد شالیت در سال 2006 اسیر شد - به اسارت نیروهای جنبش حماس در آمد. به رغم اینکه اسرائیل از انواع سلاح پیشرفته در این جنگ استفاده کرد و با استفاده از جنگنده های خود مناطق مختلفی از نوار غزه را بمباران کرد اما گردانهای مسلح فلسطین در برابر تجاوزهای دشمن ایستادگی کردند و از خود مقاومت نشان دادند.
همچنین جنبش حماس دو سرباز اسرائیلی دیگر را که از سیم خاردار مرزی با شرایط پیچیده ای وارد نوار غزه شده بودند به اسارت گرفت یکی از آنها از یهودیان فلاشای اتیوپیایی تبار است و دیگری نیز از شهر بئر السبع در صحرای النقب است.
گفتنی است حماس از دادن اطلاعات درباره جزئیات سرنوشت چهار اسیر اسرائیلی خودداری می کند و تا زمانی که اسرائیل 54 اسیر فلسطینی را - که در توافقنامه شالیت در سال 2011 آزاد شده بودند و بار دیگر در چهار سال گذشته رژیم اشغالگر قدس آنها را به اسارت گرفت - آزاد نکند هیچگونه اطلاعاتی درباره این چهار اسیر اسرائیلی به این رژیم نخواهد داد.