پخش زنده
امروز: -
مرکز آمار ایران متوسط تولید برخی اقلام خوراکی به ازاء هر ایرانی در سال ۹۵ را نسبت به سال ۸۵ اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، در این گزارش آمده است: متوسط تولید گوشت قرمز ۱۰ کیلو، شیر ۱۲۱، گوشتِ مرغ ۲۶ و تخم مرغ ۱۲ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است. به طور متوسط در سال ۱۳۸۵، برای هر ایرانی، ۱۲ کیلو گوشت قرمز، ۱۱۰ کیلو شیر، ۱۹ کیلو گوشت مرغ و ۱۰ کیلو تخم مرغ تولید شده که در سال ۱۳۹۵، به ۱۰ کیلو گوشت قرمز، ۱۲۱ کیلو شیر، ۲۶ کیلو گوشت مرغ و ۱۲ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ۱۳۹۵، نسبت به ۱۳۸۵، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ۱۳۹۵، نسبت به سال ۱۳۸۵، ۲۵ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ۱۳۹۵، نسبت به سال ۱۳۸۵، ۵۲ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ۱۳۹۵، نسبت به سال ۱۳۸۵، ۳۹ درصد افزایش یافته است.
به طور متوسط در سال ۱۳۸۵، برای هر ایرانی، ۱۲ کیلو گوشت قرمز، ۱۱۰ کیلو شیر، ۱۹ کیلو گوشت مرغ و ۱۰ کیلو تخم مرغ تولید شده که در سال ۱۳۹۵، به ۱۰ کیلو گوشت قرمز، ۱۲۱ کیلو شیر، ۲۶ کیلو گوشت مرغ و ۱۲ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.
در استان ایلام به ازای هر شهروند ایلامی ۲۹ کیلو گوشت قرمز، بهازای هر شهروند قزوینی ۳۸۹ کیلو شیر، به ازای هر شهروند گلستانی ۸۸ کیلو گوشت مرغ و بهازای هر شهروند قزوینی ۵۷ کیلو تخم مرغ تولید شده که این استانها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را بهازای هر نفر جمعیت خود دارا بودهاند.