پخش زنده
امروز: -
برداشت محصول جو از سه هزار هکتار زمینهای کشاورزی شهرستان برخوار آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی برخوار میانگین برداشت این محصول را چهار و نیم تن در هکتار بیان کردوگفت: با توجه به حاصلخیزی خاک این منطقه ارقام نیک، فجر30، گوهران، نصرت، به رخ و ریحان در شهرستان برخوار کشت شده که علاوه بر مقاومت به شوری و خشکی، 30درصد عملکرد بیشتری دارد.
عباس نقدی با اشاره به اینکه شهرستان برخوار امسال بیشترین سطح زیر کشت جو در استان اصفهان را به خود اختصاص داده افزود: از 30هزار هکتار زمین کشاورزی این شهرستان تنها 15هزار هکتار آن کشت می شود و بقیه به علت خشکسالی رها شده است.
وی گفت: جو محصولی مقاوم به شوری آب و خاک، مقاوم در برابر سرما است و نسبت به گندم نیاز به آب کمتری در طول دوران کشت دارد.