به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاري صداوسيما از لندن ، فقر و محرومیت گسترده و شدید موجب شده است حدود چهار میلیون نفر از فقرای انگلیس، برای دریافت غذا به سازمان های خیریه و بانک های غذا مراجعه کنند.
تارنمای روزنامه ایندیپندنت نوشت: براساس نتایج یک نظرسنجی که به سفارش این روزنامه انجام شد، از هر 14 انگلیسی، یک نفر به بانک غذا (food bank) در این کشور وابسته است و همین تعداد نیز ناچارند در سطل های زباله دنبال باقی مانده مواد غذایی بگردند و یا برای تامین غذا، گدایی کنند.
روزنامه ایندیپندنت به نقل از کارشناسان، مراجعه 4 میلیون فرد بالغ انگلیسی به بانک های غذا و نیز دیگر آمار جدید درباره گستردگی فقر را "تکان دهنده" نامیده است.
ایندیپندنت نوشت: سیاست های ریاضت اقتصادی در انگلیس موجب شده است، مردم فقیر شوند و به جز خیریه ها، جایی برای کمک به آن ها وجود نداشته باشد.
به نوشته ایندیپندنت، بنیاد جوزف راونتری (Joseph Rowntree Foundation) نیز گزارش داده است فقط پارسال بیش از یک و نیم میلیون انگلیسی، فقیر شدند که از مجموع جمعیت شهرهای پر جمعیت لیورپول و بیرمنگهام نیز بیش تر است.
ایندیپندنت نوشت: سیاست های ریاضت اقتصادی دولت محافظه کار انگلیس موجب شده است در میان جمعیت فقیر این کشور، 365 هزار کودک در فقر به سر ببرند که نوعی "فقیر سازی طراحی شده " است.
ایندیپندنت نوشت: در نظرسنجی فقر غذایی در انگلیس، از نمونه 1050 فرد بالغ نظرسنجی شد که براساس آن، 7 درصد از جمعیت بالغ این کشور (معادل 3 میلیون و هفتصد هزار نفر)، غذایشان را از بانک های غذایی، از درون سطل های زباله و یا از مردم خیر دریافت می کنند.
براساس نتایج این نظرسنجی، یک میلیون نفر انگلیسی نیز در پی مشکلات مالی، ناچار شده اند از میزان غذای فرزندانشان کم کنند.
ایندیپندنت نوشت: در پی بررسی پژوهشگران دانشگاه هریوت وات (Heriot-Watt University) در ماه آوریل امسال، مشخص شد که در مقایسه با دوازده ماه گذشته، شمار افرادی که امسال به بانک های غذا مراجعه می کنند، به صورت چشمگیری 13 درصد افزایش یافته است و اکنون بیش از یک میلیون و سیصد هزار نفر ناچارند برای زنده ماندن، غذایشان را از بانک های غذا دریافت کنند.
به گزارش پژوهشگران این دانشگاه، 62 درصد از افراد مورد بررسی گفته اند غذا، مهم ترین کمبود آنان است و دستکم در ماه گذشته، بارها بدون غذا مانده اند؛ 47 درصد گفته اند به وسایل بهداشتی اولیه دسترسی نداشته اند؛ 46 درصد گفته اند لباس مناسب نداشته اند و 42 درصد گفته اند ناچار شده اند در محل های سرد زندگی کنند زیرا قادر نبوده اند سرپناهشان را گرم کنند.
براساس این گزارش، از هر 5 نفر یک نفر نتوانسته است هزینه برق را بپردازد و در نتیجه، شب ها در تاریکی مانده است و 16 درصد نیز گفته اند کارتن خوابند.
ایندیپندنت به نقل از «مارگارت گرینوود» (Margaret Greenwood)، وزیر کار و مستمری بگیری در دولت سایه انگلیس این آمار را تکان دهنده نامیده و نوشته است پس از هشت سال حکومت دولت محافظه کار در این کشور، فقر دوباره به خیابان های کشور ما بازگشته است.