جهش ۱۵۰ برابری در تولید نان
واحد تولید نان های صنعتی در رباط کریم با تلاش شبانه روزی موفق شده در سال های اخیر تولید خود را ۱۵۰ برابر افزایش دهد .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما / مدیرعامل این واحدصنعتی با بیان اینکه فعالیت خود را از ۴۶ سال قبل با تولید یک نوع نان آغاز کرده افزود : تولید نان را با ۲ کارگر آغاز کردیم در حالی که هم اکنون با هزار و ۵۰ نیروی کار بیش از صدو پنجاه نوع نان را تولید و به بازار عرضه می کنیم .
مهدی خانمحدی با اشاره به ذايقه های متفاوت مصرف کنندگان نان گفت : سعی کردیم در تولید انواع نان به همه ذایقه ها بویژه بیماران و افراد دارای رژیم غذایی متفاوت هم توجه کنیم .
وی همچنین با اشاره به طراحی و ساخت ماشین های تهیه نان افزود : ۷۰ درصد از ماشینهای این واحد تولیدی را خود ما ساخته ایم و تنها ۳۰ ماشین های ما از خارج کشور وارد شده است .
خانمحمدی با اشاره به کیفیت ماشین های تولیدی این واحدصنعتی گفت : کیفیت ماشین های تولیدی ما از ترکیه عبور کرده و به زودی از نظرکیفیت به فناوری کشور آلمان خواهیم رسید .