از صاحبان واحدهای خدماتی خواربار فروشی و صنف پیتزا و ساندویچ شهرستان شیراز تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رئیس بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: مشتری مداری، رعایت حقوق مصرف کننده، رعایت بهداشت، استفاده از کالاهای استاندارد و قیمت و کیفیت مناسب از مهمترین شاخصههای انتخاب این واحدها است. صداقت با بیان اینکه ارتباط این صنفها با مردم بسیار زیاد است، افزود: در شهرستان شیراز حدود ۵ هزار واحد خواربار و پیتزا ساندویچ وجود دارد که به صورت هفتگی بر روند خدمات دهی انها نظارت میشود در این مراسم از ۲۰ واحد برتر که شاخصههای مختلف را کسب کردند با اهدا لوح تقدیر شد.