نخستین مجموعه تولید گوشت شتر مرغ در شهرستان رزن
نخستین مجموعه تولید گوشت شترمرغ استان همدان در شهرستان رزن در حال فعالیت است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز همدان، این مجموعه با ظرفیت پرورش هزار قطعه جوجه، هم اکنون با تولید ۳۰۰ قطعه جوجه در حال فعالیت است.
مجموعه تولیدی گوشت شتر مرغ، از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده است و بسیاری هم از دیگر مناطق استان برای بهره گیری از تجارب کارکنان این مجموعه به رزن می آیند.
گوشت شترمرغ با داشتن ارزش افزوده که منبع غنی پروتئین، انرژی و فاقد هرگونه چربی است، در مقایسه با سایر گوشت های قرمز که چربی بالایی دارند، جایگزین مناسبی است.