پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دامپزشکی استان تهران: ۴۴۰ بازرس و کاشناس دامپزشکی در این طرح فعال هستند.
سید اصغر برائی نژاد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه گردهمایی بازرسی بهداشتی با همکاری بخش دولتی و خصوصی در 50 گروه در سطح استان تهران در سه شیفت در روند کشتارگاه، بسته بندی، سردخانه ، ناوگان حمل ونقل و مراکز عرضه نظارت می کنند افزود: 90 نفر از کارشناسان دامپزشکی بخش دولتی و 350 نفر از ناظران بهداشتی و ناظران شرعی بخش خصوصی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ماه مبارک رمضان همکاری می کنند.
وی گفت: به منظور عرضه بهداشتی موادغذایی حلیم و کله پارچه به اتحادیه های مربوط برای خرید گوشت مورد نیاز از مراکز مجاز بهداشتی دستورالعمل های لازم ابلاغ شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران افزود: نظارت های دقیق بهداشتی، برنامه منسجمی در مبادی ورودی تهران در گمرک شهریار و تهران و فرودگاه های استان تهران با حضور کارشناسان دامپزشکی برای بازرسی و کنترل دقیق مدارک گوشت های وارداتی، کنترل تاریخ تولید و مصرف، نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه های مجهز اجرا می شود.
برائی نژاد گفت: کارشناسان سازمان دامپزشکی بصورت سه شیفت در فرودگاه های استان حضور دارند و تمام محموله های وارداتی محصولات خام دامی را از لحاظ بهداشتی بررسی می کنند.
وی افزود: روزانه حدود 5 هزار تن فرآورده خام دامی در استان تهران تولید و مصرف می شود که این میزان درماه مبارک رمضان به 5500 تن افزایش می یابد بنابراین در این ماه نظارت های بهداشتی تشدید شود.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: سالانه در استان تهران دو میلیون تن فرآورده خام دامی تولید و توزیع می شود که این حجم قابل توجه تولید بر نظارت دقیق کنترل های بهداشتی تاکید دارد.
برائی نژاد درباره نظارت بهداشتی در رستوران های بین راهی افزود: رستوران ها و مراکز تولید مواد غذایی تحت پوشش و نظارت جدی گروه های بازرسی دامپزشکی است.
وی گفت: در ماه مبارک رمضان به منظور کنترل دقیق بهداشتی رستوران ها و مراکز تولید مواد غذایی گشت های ویژه ای با همکاری سازمان تعزیرات و دانشگاه علوم پزشکی استان تهران ایجاد کردیم.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران تاکید کرد: شهروندان فرآورده های خام دامی و غذا به مراکز مجاز و رستوران های مورد تایید مراجعه کنند.
دام و فرآوردهای خام دامی را از مراکز مجاز خریداری کنید
مدیرکل دامپزشکی استان تهران گفت: شهروندان از مصرف فرآورده های خام دامی تاریخ گذشته و خرید دام از مراکز غیرمجاز، خودداری کنند.
سید اصغر برائی نژاد در ادامه مصاحبه اختصاصی با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو با آغاز فصل گرما به علت افزایش جمعیت کنه ها در دامها بویژه در مناطق گرمسیر شایع شده است افزود: برای رعایت موازین بهداشتی شهروندان برای تهیه دام زنده و ذبح آن به چهار مرکز عرضه بهداشتی دام مراجعه کنند.
وی گفت: اداره کل دامپزشکی استان تهران در دستورالعمل به همه واحدهای کشتارگاهی اعلام کرده است برای رعایت موارد بهداشتی و سلامت باید زنجیره پیش سرد و سردخانه را برای لاشه ها انجام دهند تا از احتمال شیوع بیماری جلوگیری شود.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران افزود: کشتارگاه ها موظفند دستورالعمل سردخانه را برای لاشه ها انجام دهند.