به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز فارس، سید تقی سهرابی در نشست نمایندگان عضو شورای نظارت بر صدا و سیما و مجمع نمایندگان فارس افزود: این مرکز یکی از شبکههای زیرمجموعه معاونت استانها سازمان صدا و سیما است که در میان ۳۳ شبکه استانی یکی از مقتدرترین شبکههای استانی است که ۲۴ ساعته در حوزههای صدا و سیما فعالیت میکند.
سهرابی افزود: مرکز فارس علاوه برنامه سازی برای شبکه استانی برنامههایی برای شبکههای ملی و بین المللی رسانه ملی تولید میکند و بخشی از برنامههای این رسانه روزانه از شبکههای ملی پخش میشود.
وی ادامه داد: شبکه محوری، مرکز گریزی و توجه به همه جغرافیایی استان و همه قومیتها مدنظر صدا و سیما مرکز فارس است و در حوزه فضای مجازی این شبکه پیشتاز در میان مراکز استانها است.
سهرابی گفت: همه شهرهای استان تحت پوشش گیرنده دیجیتال قرار گرفته است و تلاش میکنیم که همه روستاها هم زیر پوشش قرار گیرد.
وی افزود: توجه به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی به خصوص در تبیین جایگاه سومین حرم اهل بیت علیهم السلام مورد توجه صدا و سیمای مرکز فارس است و در همین راستا مقدمات ساخت سریال احمد بن موسی علیهالسلام فراهم شده است.
سهرابی ادامه داد: گامهای برای ساخت سریال برای معرفی مفاخر کشور، حافظ سعدی و خواجوی کرمانی هم برداشته شده است و این سریال هم با مشارکت بخش خصوصی در حال پیگیری است.
مدیرکل صدا و سیما مرکز فارس گفت: رسانه رادیو و تلویزیون ابزاری موثر و کارآمد برای پیشبرد اهداف حاکمیت است، اما کار در رسانه ملی با رسانه های دیگر دنیا متفاوت است و از ۳۶ موقعیت برنامه سازی مرسوم به دلیل محدودیتهای شرعی، قانونی، عرفی تنها از ۶ موقعیت میتوانیم استفاده کنیم و این هنرمندی رسانه ملی است که در این فضا مخاطبان خوبی را بدست آورده است و با تولید محتوای پاک، نیاز مخاطبان روز افزون این محتواها تامین کرده است.
وی با قدردانی از عملکرد سه ساله معاون استان های صدا و سیما گفت: در این سه سال با همه مشکلات مالی انگیزه بخشی به مراکز صدا و سیما صورت گرفت و بخشی از برنامههای رسانه ملی و بین المللی در مراکز استانها ساخته شود.
کاتب عضو شورای نظارت بر صدا و سیما هم در این نشست، گفت: ۲۵۰ شبکه فارسی زبان ماهوارهای علیه انقلاب اسلامی، فرهنگ عمومی و اعتماد ملی تلاش میکنند که به این رسانهها باید فضای مجازی را هم اضافه کرد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: در مقابل این هجمهها تنها در داخل یک صدا و سیما داریم که مدیریت کلان آن در دو سال گذشته که ما شاهد بودیم نگاه ملی و همگرایی دارند.
وی ادامه داد: پیشنهاد آقای خادم در خصوص راه اندازی شبکه بین المللی برای مردم کشورهای حاشیه خلیج فارس قابل پیگیری است و با توجه به اضافه شدن ردیف بودجه ملی برای فعالیتهای برون مرزی صدا و سیما هم میتواند مرکز فارس را مرکز این فعالیتها کرد.
کاتب افزود: در سطح کلان باید رسانه در فرهنگ عمومی تلاش کند و در راستای این فرهنگ در سایه اعتماد عمومی پررنگتر عمل کند.
وی همچنین خواست تا ظرفیتهای گردشگری و سایر ظرفیتهای همه شهرستانهای استان فارس در سطح ملی و بین المللی معرفی شود.
عضو شورای نظارت بر صدا و سیما هم گفت: در کنار وظیفه نظارتی تعامل متقابل خوبی میان سازمان صدا و سیما و شورای نظارت ایجاد شده است.
قاضی زاده هاشمی ساخت برنامههای ملی با گویش محلی شیرازی و استان فارسی و معرفی جاذبههای استان با گفتگو با گردشگران خارجی را هم پیشنهاد داد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار فارس هم در این نشست گفت: استان فارس استان بزرگ و پیچیدهای است که از نظر آسیبهای اجتماعی و مشکلات دارای تهدیدهای فراوانی است
پژوهش افزود: با وجودی که این استان استانی مرزی نیست، اما معضلات قاچاق کالا و مواد مخدر همواره از معضلات این استان است و با خشکسالی های اخیر هم مهاجرت و حاشیه نشینی شهرهای بزرگ استان به این معضلات افزایش یافته است.
وی با قدردانی از عملکرد صدا و سیمای مرکز فارس هم گفت: با وجود این معضلات اجتماعی صدا و سیمای مرکز فارس با حفظ شأن و جایگاه خود و چارچوبها خوب کار کرده است.
پژوهش گفت: این رسانه همواره در راستای منافع ملی تلاش کرده است و این تلاش مرهون مدیریت و کارکنان اهل فکر، ابتکار و عمل است که به خوبی به وظایف خود عمل کرده اند.
رجبی نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی هم گفت: مدیریت صدا و سیمای مرکز فارس عملکرد مناسبی داشته است و به حق این رسانه خوب کار کرده است.
وی با اشاره به افزایش مخاطبان شبکههای ماهوارهای هم گفت: همه ما در مقابل افزایش مخاطبان این رسانهها مسئول هستیم.
رجبی گفت: انتظار ما از صدا و سیما ، حفظ مخاطبان به خصوص جوانان و مقابله با منکرهایی است که رسانههای بیگانه ترویج میکنند.
حسین رضا زاده نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: صدا و سیمای مرکز فارس الگوی توجه به همه مردم است.
این نماینده مجلس همچنین توجه به کسب اعتماد مردم به رسانه ملی را از اولویتهای این رسانه دانست و گفت: نمایندگان مجلس هم وظیفه دارند که در این راستا کمک کنند.
نماینده مردم لار در مجلس شورای اسلامی هم به نقش صدا و سیما در جلب مشارکتهای مردمی اشاره کرد و گفت: صدا و سیما در ایجاد مشارکت مردم نقش بی بدیل در هدایت فکری جامعه دارد.
جعفرپور با قدردانی از عملکرد صدا و سیمای مرکز فارس هم گفت: این رسانه به خوبی به وظایف خود عمل کرده است و لازم است برای بهبود برنامه سازی و افزایش کیفیت سیگنال رسانی بیشتر تلاش شود.
وی همچنین به پیگیری برای تدوین قانون خط مشی اداره و نظارت بر صدا و سیما در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: لازم است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن از این قانون حمایت کنند.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی هم گفت: رسانه ملی باید به همه گروههای مردمی توجه کند و بر اساس دیدگاههای کلان اداره شود.
رضایی افزود: رسانه ملی باید آرا همه گروههای مردمی جامعه را منعکس کند تا جایگاه آن در میان مردم حفظ شود.
خادم نماینده مردم سپیدان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: با همه هجمههای مطرح شده ، صدا و سیما رسانه ای فرهنگ ساز است و کمک به این رسانه کمک به ارتقای فرهنگ جامعه است.
مسعودی نماینده استهبان و نی ریز هم از وضعیت سیگنال رسانی در برخی از مناطق شهرستان استهبان انتقاد کرد و گفت: لازم است با حمایت از صدا و سیمای مرکز فارس این مشکلات کاهش یابد.
وی تنوع و محتوای مرکز فارس را مناسب دانست و از تعامل این رسانه با نمایندگان مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد.