میوه های سبز ،زرد و نارنجی رنگ سرشار از ویتامین و مواد معدنی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ میوهها در مقایسه با دیگر گروه های مواد غذایی دارای انرژی و پروتئین کمتر اما مقادیر قابل توجه فیبر، ویتامین A و C،املاح معدنی و بتاکاروتن است.
موادغذایی غنی از بتاکاروتن در رژیم غذایی به تامین نیاز روزانه بدن به ویتامین A کمک میکند، بنابراین میوههای سبز، زرد و نارنجی رنگ حاوی میزان قابل توجه بتاکاروتن است و تیره بودن این رنگها نشان از غلظت بالاتر بتاکاروتن دارد.
بتاکاروتن برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و انواع سرطان مفید است، اگر ذخیره بتاکاروتن در بدن کافی نباشد، توان سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عوامل بیماریزا کاهش می یابد.
علاوه بر سبزیها، میوهها هم خاصیت آنتیاکسیدان دارند و بهتر است بهجای آبمیوه، خود میوه مصرف شود، زیرا با آبگیری فیبر موجود در میوهها از بین میرود.
میوه را بهتر است پس از بریدن و پوست گرفتن مصرف کرد زیرا باقی مانده آن در مدت زمان طولانی، حتی در ظروف دربسته، ارزش غذایی آن را کمتر می کند و ویتامینهایش را از بین می رود.