در آستانه فرا رسیدن سال نو ؛
بازگشت ۱۵۰ مددجوی جرائم غیر عمد به آغوش خانواده
در آستانه فرا رسیدن سال نو ۱۵۰ مددجوی جرائم غیر عمد به آغوش خانواده بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون ستاد دیه استان فارس گفت: این تعداد مددجو به مناسبت فرارسیدن سال نو و با کمک ۳۵۰ میلیون تومانی خیران از زندان آزاد شدند.
خسروانی فر گفت: میزان کل بدهی این مددجویان ۱۵۰ میلیارد ریال بوده که با حمایتهای مالی و معنوی ستاد دیه استان و با حمایت مالی خیران این مددجویان به کانون گرم خانواده هاشان بازگشتند.
وی گفت:این آمار را هم به لحاظ تعداد مددجو و هم میزان کمکهای مردمی نسبت به پارسال افزایش دو برابری داشته است.
معاون ستاد، دیه استان افزود :در حال حاضر هزار و ۳۲۰ نفر بدلیل محکومیتها و جرایم غیر عمد در استان در حال تحمل کیفر هستند که با حمایت خیران امکان آزادی آنها وجود دارد.
وی گفت: مردم و خیران می توانند از طریق شماره حساب ۱۱۹۹ نزد بانک رسالت و شماره حساب ۱۱۹۹۱۱۹۹/۱۰ نزد بانک ملت و با شماره کارت ۶۱۰۴-۳۳۷۷-۷۰۰۳-۰۹۶۱ کمکهای مالی خود را به ستاد دیه واریز کنند.
معاون ستاد دیه استان فارس گفت: امسال با کمک ۷ میلیارد تومانی خیران تعداد ۸۰۰ مددجوی جرایم غیر عمد از زندان آزاد شدند.