به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، سردار "محمد شرفی" در دومین نشست سراسری فرماندهان ، معاونان و مدیران یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، اظهار کرد: پویایی، مسئولیت اجتماعی، رسایی صدای سازمان در سطح جامعه و بهرهبرداری مناسب از هوش معنوی سرمایههای انسانی، 4 دغدغه اساسی هر سازمان است که به نوعی مولفه های موفقیت آن سازمان نیز به شمار می رود.
وی افزود : جدای از این دغدغهها عواملی نیز وجود دارند که موجب بالا رفتن منزلت سازمانی میشود که مهمترین آنها رفتار مطلوب در رابطه با پدیدههای پرتکرار جامعه است، بدین معنی که اگر سازمانی همراه با رعایت قانون و ضوابط، رفتاری همسو با خواست و انتظار عمومی از خود بروز دهد، موجب خواهد شد که مردم با سازمان احساس نزدیکی کرده و در نتیجه منزلت سازمان ارتقاء یابد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا استفاده از فنآوریهای روز و خدمات الکترونیکی در سازمان را نیز در ارتقاء منزلت آن مؤثر دانست و گفت : امروزه با شتاب گرفتن گردش اطلاعات و سهولت دسترسی به آن، مردم همواره بهترین نوع خدمات را مطالبه میکنند، در این شرایط سازمانی مورد علاقه شهروندان واقع شده و منزلت سازمانی بالاتری به دست میآورد که خدمات شایستهتری ارائه دهد.
وی ادامه داد : هوش بافتاری" به معنی توان تصمیمگیری در شرایط بحرانی و جلب مشارکتهای مردمی نیز از دیگر عوامل مؤثر در ارتقاء منزلت سازمانی به شمار میآیند.
این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد : خوشبختانه در مجموعه یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی توجه شایستهای به موضوع جلب مشارکت مردمی شده است که نشان از سیاستگذاری درست در این یگان است، چرا که برای رسیدن به موفقیت باید با مشارکت مردم را جلب کرد، خواست آنها را دریافت و به آن توجه کرد تا بتوان از پشتیبانی آنان بهرهمند شد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت میراث فرهنگی گفت: میراث فرهنگی قابل قیمت گذاری نیست و نمیتوان ارزش آن را با پول مشخص کرد، لذا بدون توجه به نوع و قدمت یک میراث تاریخی همه باید در حفظ و حراست آن کوشا باشیم که در این میان رسالت اصلی بر دوش یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی قرار گرفته است.
سردار شرفی تصریح کرد : هنگامی که به طیف گسترده این میراث توجه میکنیم، آنگاه متوجه میشویم که حراست از آن چه وظیفه خطیری است و اهمیت مشارکت مردمی بیش از پیش آشکار خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت صنایع دستی کشور خاطرنشان کرد : این هنر ظریف و ارزشمند که در دوران پهلوی اول با سیاست یکسانسازی اقوام مختلف رو به نابودی رفت نه تنها چیزی کم از دیگر میراث تاریخی شناخته شدهتر ما ندارد ، بلکه از جهاتی بسیار مهمتر نیز هست و در واقع یکی از شاخصهای مؤثر در قدرت ملی میهن عزیزمان به شمار میرود و باید از توجه و حراست مناسبی برخوردار باشد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا تصریح کرد : میراث فرهنگی و صنایع دستی در انسجام و هماهنگی اجتماعی و ملی اثرگذار بوده و باعث افزایش اتحاد ، خودآگاهی و غرور ملی میشود و همین شاخصهاست که مردم را پشتیبان نظام و میهن قرار داده و در جنگ و انقلاب پای کار میآورد، لذا اگر این عوامل همبستهسازی وجود نداشته باشد این نیروی عظیم تا اندازه زیادی از میان خواهد رفت و دشمن نیز با آگاهی کامل از این موضوع آداب و رسوم و میراث فرهنگی ما را نشانه گرفته است ، پس لازم است با هوشیاری کامل در مقابل این توطئه ایستادگی کنیم که این مسئولیت حساس نیز در مرحله نخست بر عهده یگان حفاظت میراث فرهنگی است.
وی در بخش دیگر سخنان خود به حوزه گردشگری و ارزش و اهمیت صنعت آن پرداخت و گفت : با وجود پتانسیل بالا کشورمان در این حوزه ، ما از زیرساختهای مناسبی برای توسعه گردشگری برخوردار نیستیم که البته بخش مهمی از آن به دلیل توطئهها و سنگاندازیهای پی در پی دشمنان بوده است، بنابراین ما میتوانیم با یک حرکت هماهنگ، یکپارچه ، هدفمند و با فرهنگسازی و ایجاد بستر مناسب، خودمان این زیرساختها را به صورت بومی فراهم کنیم.
سردار شرفی تصریح کرد : باوجود حساسیت بالای ماموریت یگان حفاظت، میراث فرهنگی نیروی انتظامی، همواره تاکید داشته است که این یگان استقلال خود را در انجام وظایف حفظ کرده و آزادی عمل کافی داشته باشد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا در پایان سخنان خود به انتخاب شهر تبریز به عنوان "پایتخت گردشگری جهان اسلام" و جشنواره "تبریز 2018" اشاره کرد و گفت: لازم است که دورههای استاندارد سازی رفتار کارکنان در شهر تبریز با جدیت پیگیری و رفتار مناسب و بر پایه اصول با گردشگران خارجی آموزش داده شود و همچنین وضع تامین امنیت و شکل ظاهری کارکنان، تجهیزات و وسائل نقلیه آنان در شهر تبریز به گونه ای باشد که الگو و نمونهای عالی از خود به نمایش بگذارد تا هم تبلیغی برای کشور عزیزمان و امنیت مثالزدنی آن باشد و هم آبرو، شخصیت و تشخص سازمانی پلیس ایران را بیش از پیش بهبود بخشد.