خطیب جمعه شیراز
استقلال و عزت ایران دستاورد انقلاب اسلامی
امام جمعه موقت شیراز گفت: استقلال و عزت امروز ایران دستاورد انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، حجت الاسلام و المسلمین مرادی خاطرنشان کرد: روزگاری در ایران بیش از ۸۰ هزار مستشار وجود داشت که تصمیم گیریهای مهم کشور جز با دخالت مستقیم و غیر مستقیم آنها امکان پذیر نبود.
وی با تاکید بر لزوم بیان دستاوردهای انقلاب مردم ایران گفت: دشمن بر ناکارآمدی نظام تاکید میکند، اما وظیفه آگاهان و دست اندرکاران است تا مردم و بویژه نسل جوان را با حقایق آشنا کنند.
خطیب جمعه شیراز با تایید وجود برخی مشکلات در جامعه افزود: پیش از انقلاب در بسیاری از روستاها آب آشامیدنی نبود، اما امروز مشکل جوانان همان روستاها نبود اینترنت پر سرعت است.
حجت الاسلام و المسلمین مرادی توجه به نیازهای مردم و رفع مشکلات جامعه را وظیفه مسولان کشور برشمرد و تصریح کرد: مدیران و مسئولان از برکت خون شهدا و تلاشهای مردم پست گرفته اند بنابراین باید قدردان انقلاب، استقلال و آزادی حاصل از مجاهدتهای مردم باشند و برای بهبود زندگی آنان تلاش کنند.