پخش زنده
امروز: -
میوههای تازه منابع غنی و سرشار از انواع ویتامینها، املاح و مواد معدنی هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز اصفهان،براساس مطالعات گوناگون، افرادی که میوه را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل مصرف میکنند کمتر با خطر ابتلا به بیماریهای مزمن روبرو میشوند.
مصرف میوه برای کنترل فشارخون، کاهش خطر تشکیل سنگ کلیه و کاهش تحلیل رفتن و ضعف استخوانها و حفاظت از بدن در برابر حمله قلبی و سکته مغزی مفید است.
اگرچه تمام انواع میوهها و سبزیجات برای بدن ضروری و مفیدند اما به خواص چند میوه اشاره می کنیم:
آووکادو
آووکادو سرشار از فیبر خوراکی، ویتامین K و اسید فولیک (فولات) است.این میوه دو برابر موز پتاسیم دارد و به سلامت قلب کمک میکند اما آووکادو نباید هر روز خورده شود چون موجب بروز حساسیت غذایی می شود.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یک منبع خوراکی سرشار از ویتامینها، آنتی اکسیدانها، فیبر و مواد معدنی ومادهای موسوم به لیکوپن است که از پوست در برابر تشعشعات UV حفاظت میکند. ذخیره ویتامین A موجود در گوجه فرنگی تاثیر ترکیبات سرطانزا را کاهش داده و برای حفاظت در برابر سرطان ریه مفید است.
کیوی
کیوی میوهای آبدار و خوشمزه و منبع غنی از ویتامین C و فیبر خوراکی محسوب میشود و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل میکند و برای از بین بردن مولکولهای آزاد که عامل التهاب و سرطان هستند، کاربرد دارد. کیوی سیستم ایمنی بدن را تقویت و به کاهش وزن کمک می کند.
نارگیل
نارگیل نیاز روزانه بدن به تمام ریزمغذیهای ضروری را تامین می کند. نارگیل حاوی "لوریک اسید" است که یک چربی اشباع شده محسوب میشود و سطح کلسترول "بد را پایین می آورد.