پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل اسبق تیم استقلال گفت: عدهای با بیت المال برای خودشان وجاهت میسازند و برایشان مهم نیست این کار چه صدماتی به باشگاهها میزند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما، واعظي آشتياني در استوديو گفتگوي ويژه خبري شبکه دوم سيما افزود: برخي مديران عامل باشگاهها، دلالان و سرمربيان تيم ها عمده دليل مشکلات تيمهاي فوتبال هستند.
او ادامه داد: در سال هاي اخير عده اي از بيت المال براي خودشان وجاهت درست کرده اند و برايشان مهم نيست که اين کار چه صدماتي براي باشگاهها بدنبال دارد.
آشتياني گفت: معمولا بر روي بيت المال نظارتي نيست مخصوص در باشگاههاي دولتي باشگاهها بايد از طريق اصول قانوني اداره شوند.
غلامرضا رفيعي هم گفت: ورزش فقط فوتبال و فوتبال هم فقط باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس نيست پس فراتر از موضوعات اين دو تيم بايد صحبت کرد.
اين کارشناس با بيان اينکه در ايران بيشتر باشگاه ها دولتي هستند ادامه داد: ?وظيفه نظارت بر عملکرد باشگاه ها بر عهده مجمع و هيات نظارتي است که از سوي دولتي ها مامور نظارت بر تيم هاي ورزشي مي شوند چرا بايد هافبکهاي چند ميلياردي در 90 دقيقه بازي فقط بر روي نيمکت بنشينند و بازي نکنند.
رفيعي افزود: گزارش دقيقي که نشان دهد دستگاههاي دولتي يک باشگاه دولتي را از آغاز تا انتهاي سال مالي نظارت کرده وجود ندارد در مقابل کسي نمي تواند به يک باشگاه خصوصي بگويد چقدر و چرا هزينه کرده است.
اميررضا واعظي آشتياني مدير عامل اسبق باشگاه استقلال هم گفت: در فوتبال ايران همه ياد گرفته اند که هزينه کنند بجاي اينکه سود کنند چون هيچ چيز سرجاي خودش نيست.
رفيعي نيز گفت: باشگاهي که مثلا صد ميليارد بدهي مالي دارد يا باشگاهي که در ماه هاي اخير 17 ميليارد بدهي عوامل خارجي را پرداخت کرده است تا چه اندازه اداره حقوقي و بازيکنانش از سهم باشگاه هايشان نفع مي برند.
حميدرضا گرشاسبي سرپرست باشگاه پرسپوليس در ارتباط تلفني با اين برنامه گفت: با رعايت اصول صحيح حقوقي تا بحال توانسته ايم همه بدهي هاي خارجي و داخلي باشگاه پرسپوليس را پرداخت کنيم.
رفيعي گفت: درصد زيادي از اقتصاد جهاني به ورزش و صنايع وابسته اختصاص مي يابد، متاسفانه مربيان و سرپرستان فوتبال کشورمان در زمان عقد قرارداد يک آپارتمان به مشاور حقوقي رجوع مي کنند و دقيقاً اين اتفاقي است که در زمان خريد بازيکن صورت نمي پذيرد.
آشتياني هم گفت: در ارتباطات بين المللي وقتي موضوع سياسي پيش بيايد در فضاي سياسي مورد بررسي قرار مي گيرد و اين موضوع به ورزش ارتباطي ندارد، پس حضور فدراسيون فوتبال ايران در جلسه اي که مرتبط با مباحث سياسي بوده است کار بيهوده اي بود.
رفيعي در مقابل گفت: اينکه در جلسات AFC زماني که ديپلمات هاي عربستاني شرکت کردند درست نيست که ديپلمات هاي ما شرکت نکنند تا جايي که من مي دانم کساني که براي دفاع از ايران در جلسه AFC حاضر شدند يا به زبان AFC مسلط نبودند يا از قوانين ورزشي آگاهي نداشتند يا لابي خوبي نداشتند.
او ادامه داد: موافق نيستم که نماينده هاي ما نبايد در جلسه AFC مي کردند ما بايد لابي کردن ياد بگيريم و از اين توانايي استفاده کنيم.
آشتياني گفت: در جلسه AFC موضع قطري ها بسيار خردمندانه بود زيرا توانستند با بيان مواد سياسي، عربستان و امارات را بايکوت کنند.