افتتاح دفتر تبادل تکنولوژی و استانداردسازی در اتاق بازرگانی شیراز + عکس
دفتر تبادل تکنولوژی و استانداردسازی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز آغاز به کار کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز گفت: راه اندازی این دو دفتر زمینه ساز حل بخشی از مشکلات در انتقال تکنولوژی و تبادل آن و همچنین مجهز شدن واحدهای اقتصادی به دانش و تکنولوژی روز، است.
رازقی افزود: دانش بنیان کردن صنایع از ضروریاتی است که در اتاق بازرگانی شیراز در دستور کار قرار دارد و بازگشایی این دفاتر گامی برای تسهیل در این موضوع است.
وی اظهار داشت: در ۲ سال گذشته، فعال کردن دبیرخانه شورای پژوهشی، دبیرخانه کمیسیونهای تخصصی اتاق، دفتر مطالعات اقتصادی و اجتماعی، دفتر پایش فضای کسب و کار و دفتر مطالعات بهره وری آب و خاک گامهایی است برای دانش بنیان کردن فعالیتهای اتاق بازرگانی شیراز، انجام شده است.
رازقی با بیان اینکه یکی از نقاط ضعف بخش خصوصی بهره وری است، گفت: بخش مهمی از مشکل با استفاده از تکنولوژی نوین در کسب و کار و تبادل تجارب و دانش جبران میشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز همچنین از همکاری این اتاق و اداره کل استاندارد فارس برای راه اندازی مرکز استاندارد و کمک به استانداردسازی فضای کسب و کار، استانداردسازی تولیدات و فعالیتهای اقتصادی خبر داد.
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید و دارای گام ابتکاری است ولی مراجع دانشگاهی و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده ام:
کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ ملیون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم ۲۰ اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود ۶۰۰ ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/
_______________
https://www.tabnak.ir/fa/news/992264/