پخش زنده
امروز: -
دبیر مسابقه «پایان یک داعش» گفت: این مسابقه در دو بخش کارتون و کاریکاتور برگزار میشود و در بخش کارتون علاوه بر موضوع «پایان تروریسم» دو موضوع «حلب آزاد شد» و «موصل آزاد شد» را نیز درنظرگرفته ایم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مسعود شجاعی طباطبایی در نشست خبری مسابقه کارتون و کاریکاتور «پایان یک داعش» که امروز با حضور مسعود نجابتی مدیر انجمن هنرهای تجسمی بنیاد روایت فتح در این محل برگزار شد افزود: طرح این مسابقه از ۲ ماه قبل و پس از صحبتهای سردار سرلشکر سلیمانی مبنی بر زوال داعش شکل گرفت.
وی اضافه کرد: ابتدا نام این مسابقه پایان تروریسم بود، اما اکنون با نابودی گروهکهای تروریستی در منطقه و موج شادمانی مردم روبرو هستیم و برای همین موضوع داعش را در اولویت قرار دادیم و با پیشنهاد فاضل نظری شاعر معاصر نام این مسابقه را به «پایان یک داعش» تغییر دادیم.
دبیر مسابقه پایان یک داعش ادامه داد: یک ظرافتی در آوردن کلمه «یک» در این عنوان وجود دارد، این کلمه به حسن ظریفی از بیانات مقام معظم رهبری اشاره دارد که روزی که اعلام شد داعش در منطقه پایان یافته است، ایشان فرمودند به دشمنان دیگر که به شکلهای مختلف شیطنت هایشان بروز خواهد کرد، باید توجه شود.
شجاعی طباطبایی در باره بخشهای این مسابقه افزود: پایان یک داعش در دو بخش کارتون و کاریکاتور برگزار میشود، در بحث پایان داعش دو اتفاق آزادسازی موصل و حلب نقاط عطف بودند و به همین دلیل در بخش کارتون افزون بر موضوع «پایان تروریسم» دو موضوع «حلب آزاد شد» و «موصل آزاد شد» را نیز در نظر گرفتیم.
وی اضافه کرد: در بخش کاریکاتور نیز چهرههای بنیامین نتانیاهو، دونالد ترامپ، آنگ سان سوچی و محمد بن سلیمان را مطرح کردیم، ترامپ و دولت آمریکا مشکلاتی در منطقه ایجاد کردند که کاملا مشخص است و درباره نتانیاهو نیز باید گفت در این دوره حضور داعش در منطقه یک تیر به سمت رژیم صهیونیستی شلیک نشد و آنها از مجروحان داعش تیمار هم کردند، محمد بن سلیمان نیز نقشش در پشت پرده حرکتهای ضدایرانی آل سعود مشخص است و از سوی دیگر آن سانگ سوچی با آنکه جایزه نوبل دریافت کرده است، اما در حال حاضر که مردم میانمار قتل عام میشوند در دولت میانمار قرار دارد و کاری برای مردم نمیکند.
وی ادامه داد: تصمیم داریم آثار این مسابقه را در کاتالوگ ها، سطح شهر و دیگر استانها و همچنین فضای مجازی هم پخش کنیم.
در ادامه این نشست مسعود نجابتی مدیر انجمن هنرهای تجسمی بنیاد روایت فتح نیز گفت: مدتهاست موج تایپوگرافی فضای پوستر را در برگرفته است و تولیدات عموما مبتنی بر فرم است و این نوع پوسترها مانند پوسترهای «اسماءالحسنی» بسیار ارزشمند است با این همه یک ژانر در گرافیک ایران مورد غفلت واقع شده و آن هم آثاری است که اساسشان بر تصاویری است که آن تصاویر از جنس طنز هستند.
وی افزود: ما هدفمان از برگزاری این رویداد تقویت این بخش از گرافیک بوده استد.
آخرین مهلت ارسال آثار به این مسابقه ۱۵ دی است و اختتامیه آن اوایل اسفند برگزار میشود.